aj ked HP 7 bol dobry ja citam tak z kazdeho rozka troska ...citala som Kto chyta v zite, to je asi najlepsia kniha z tych co som citala v poslednej dobe
ja milujem fantasy, vazne je mi tazko sa rozhodnut ale dal som pana prstenov pretoze ten pribeh mi snad ukazal co je to prava fantasy disappointed:mam precitane komplet knihy od JRR tolkiena) harry potter je samozrejmost, dalej milujem este eragona, temne hmoty(zlaty kompas, jantarovy dalekohlad..) a teraz som si objednal twilight. Tak som zvedavy ci ma to nesklame ked tak pozeram do svojej kniznice aj artemis fowl ujde
Raz aj v pekle vyjde slnko od Hiraxa jednoducho na to nic nema..precitala som desiatky knih... aj stovky uz mozno.. ale nic ma nechytilo tak za srdce ako toto
uz dlhsie som necitala , lebo akosi nie je cas radsej si zacvicim...ale tak je pekne obcas vymenit napr. film za knihu, je to isto pozitivna zmena
kedysi som citala vela ale to uz bolo daaavno, ako si som v tomto zlenivela, radsej mam obrazky
najradsej mam filmy aj knihy s historickou tematikou
Mno.. dala som Sumprak/Nov pretože som naposledy čítala Sumrak a dosť ma to chytilo.. Ale bolo tam aj sekundové zaváhanie nad HP ale inak milujem množstvo kníh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A.Dumas - Kralovna Margot
J.K.Rowlingova-Harry Potter
J.R.R.Tolkien-Pan Prstenov
S.Meyerova-Sumrak/Nov
Dan Brown-Anjeli a démoni,DaVinciho kód...
kedysi som citala vela ale to uz bolo daaavno, ako si som v tomto zlenivela, radsej mam obrazky
najradsej mam filmy aj knihy s historickou tematikou
BTW for all .. hneď po Odkaze dračích jazdov milujem Súmrak .. ako najlepší taký ... ako to ush nazvať.. "dievčanský román" xD .. a ešte Potterovky