hojte chcel by som vedieť váš názor že ktorá je najľahšia výška, taká čo tam vezmú každého a vyštuduje sa to ľavou zadnou..všeobecne alebo aj konkrétny odbor/fakultu hodte
a nevravte že žiadna nie je ľahká, niečo musí byť naj
tiez podla ludi ktorych poznam mozem povedat, ze ekonomia je uplne lahka.. kamarat sa nic neuci, robi si ekonomiu a manazment na TU v ZV a popri tom druhu s podobnym odborom v BB asi n UMB ...
..btw preco nejdes studovat daco co ta bavi aby si a o tom viac dozvedel a mohol sa tomu viac venovat potom??
minuly rok sa na policajnu hlasilo vyse 1600 ludi a vzali menej ako 150, cize sranda
ale nastupny plat po vystudovani je okolo 45 000 sk
....no, ale mna to nejako nelaka, ja radsej tazsiu vysku, ale nech ma to bavi, aby som do dochodku netrcala niekde v kancelarii zapadnuta a umierala by som nudou
Bracho siel na Policajnu Akademiu, mal stastie, nebol jeden z tych protekcnych tupcov, ale s dobrymi vysledkami, myslim ze bol jeden z najlepsich a zobrali ho tam
ten chlapec takzvany pise take sprosti ze by ma zaujmalo jaku skolu spravil on asi vysoku skolu pre pr*jebanych buzikov a zakomplexovanych co nespravili primacky na policajnu akademiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
to je asi taka najtypickejsia skola pre flakacov a blbcov
ale aby som nenadaval, tak urcite niekde existuje aj kvalitna skola ekonomiky
potom su este sukromne VS, z nich ta nevyrazia aj ked si sprosty (pokial im platis)
..btw preco nejdes studovat daco co ta bavi aby si a o tom viac dozvedel a mohol sa tomu viac venovat potom??
potom samozrejme akadémia policajného zboru » www.akademiapz.sk/index.php?artic... ale tam je problém sa dostať (berú veľa protekčných tupcov)
sociálna práca na UK » www.socialnapraca.sk/site/index.php?...
ekonomická univerzita v BA » www.euba.sk/... to nie je až také ľahké, ale furt je to shit
a ešte manažment na MATFYZ-e v bratislave, to je supersračka
ja tiež neviem kam si dám prihlášku na 3 školu .... ako pre istotu... nevie dakto rady? (chodím do školy v PN teraz)
nuž po 1.kvôli rodičom
2. kvôli titulu
3. potrebujem zohnať lacné ubytko v blave alebo nejakom väčšom meste
ale nastupny plat po vystudovani je okolo 45 000 sk
....no, ale mna to nejako nelaka, ja radsej tazsiu vysku, ale nech ma to bavi, aby som do dochodku netrcala niekde v kancelarii zapadnuta a umierala by som nudou
ale najlahsi na slovensku je zevraj manažment
1.Na rodičov kašli,máš hádam vlastný rozum.
2.Na titul sa kašli ak ťa to nemá baviť.
3.Lacné ubytovanie v Blave určite nie je len na intrákoch
Ale keď ľahkú univerzitu,podľa toho čo nám v škole hovorila učiteľka tak Trenčiansku stačí len vychodiť...
a k tym skolam...taka socialna praca...alebo ucitel/ka pre 1.-4. rocnik zakladnej skoly...aj psychologia je podla mna lahka...