Uvítala by som návod na beatbox v českom alebo slovenom jazyku. Všade je len to isté a je to prakticky katastrofálne vysvetlené, že ani ľudia nad 120 IQ to nedokážu pochopiť. Plynule anglicky bohužiaľ neviem, takže je to na ho... .
Už cca. mesiac sa snažím nájsť niekoho (aj stránku) kto by ma to naučil. Žial zatial neúspešne.
Uvitala by som nejaku stranku ( neviem o tom, ze taka existuje), kde by si dotycny mohol kliknut na hudobny styl aky hlada, potom na interpreta akeho hlada a boli by na tej stranke recenzie ludi ktori sa v hudbe vyznaju ku albumom, atd. daneho umelca. A samozrejme pod recenziou diskusne forum kam by mohol kazdy prispievat.. Nieco take je aj na stranke hiphop.sk, ale tam mi tiez dost veci chyba.
Vieš takto ti poviem. Učím sa na čisté jedničky, napadajú má rôzne nové vynálezy (nesrandujem!) a kadečo bez návodu dokážem opraviť, viem a chápem ľudí v rôznych veciach, či už sa to týka psychiky, vzťahov alebo logiky (aj tých čo maju nad 20 rokov)... ale keby si ma stretol von povedal by si, že mám IQ pod 100. Obliekam sa ako typický 13- 16 roční fagani ale vo vnútri som niekto iný. Mňa chápe málo ľudí no mne to nevadí. Nie každý vie všetko, každý má nejaké chyby a preto mám pre nich pochopenie .
A zažila som toľko vecí ako málokto. Prešla som si týraním, vydieraním... ale nebudem to tu rozpsiovať.
@nixxina to sa ucila aj jedna slecna zo sidliska, byvala kamaratka.. chodila na obchodnu akademiu strednu skolu.. potom chcela ist na pravnicku.. a pointa?
vytreta ako tago, hlavne ze sa ucila na jednotky 3 hodiny denne po prichode zo skoly a ani von takmer nechodila a ak ano, tak na diskoteku...
viem, že IQ sa podľa učenia neposudzuje ale určitá súvislosť medzi tým je. Asi niesom blbá a nechcem dopadnúť ako bezdomovec. Chcem mať vzdelanie a keď som v tom dobrá neviem prečo by som sa nemala učiť na samé jednotky.
@pinci to som napísala len preto, že nie každý má IQ nad 140 preto som hranicu znížila. Priemer v SR je 100 a 120 je nadpriemerne a 140 sa radšej ani nevyjadrujem. Ak si aspoň trocha múdry tak pochopíš.
@kolini ako ja nvm ale fakt mi to prislo neskutocne smiesne ked si vezmem, ze ja som mala na ZS jednotky a to som sa ani neucila... a presne tak ma pobavila aj @19
@chaneliq ja ti neviem, ale mne to pride ze ty taaaaak strasne kecas... a hlavne ze uz teraz vsetci vieme, ze mas IQ 141 a bola si tyrana a vydierana ... a vies opravit tooooolko veci bez navodu.. no ty si uzasna!
@chaneliq ja si myslim, ze ludia ti mozno neveria, abo ta podcenuju, preto, ze na avatare vyzeras ako nejaka paris hilton wannabe. akoze nic proti tebe, mozno si ozaj genius, ale to cloveka hned odpudi. napr. aj ja mam avatar jak kkt a preto ma vsetci maju za kkta. cize ak chces, aby ta ludia brali vazne, nahod tam radsej nejaku serioznu foto
@chaneliq uz si si niekedy vsimla medzi "svojimi", ze prave ti ludia ktori toho vela vedia a poznaju, ktori toho vela prezili, alebo urobili nejaku vyznamnu vec, tak prave oni su pokorni, nechvastaju sa tym co vedia, nerozpravaju o svojom IQ ostatnym, su zdvorili a mili..
A ked sem niekto pride a zacne sa vychvalovat do nebies, tak povhybujem ze vyska jeho IQ presahuje to moje...
no konečne ma niekto chápe. Viem aký mám avatar - ako tie pri... puberťáčky, čiže našpúlené pery, okuliare, čivava atď. Štýl Paris Hilton.
Testy mi robila naša psychologička a už od malička si mama všimla, že som iná ako ostatné deti. Inak uvažujem, správam sa k iným, chápem a viem aj počúvať nie len kecať...
Ešte k tomu avataru. Páči sa mi štýl hip-hop a preto sa tak rada obliekam, zaujímam sa o všetko čo je s ním spojené ale ako vravím: oblečenie nerobí človeka preto ma podľa mojej foto neposudzujte. Keby ste ma poznali vyprávli by ste inak.
nevychvaľujem sa. Ak by si si prečítala začiatok tejto dukusie chápala by si. Pôvodne som sa vyjadrila, že by som ocenila keby niekto mal návod na beatbox v slovenčite alebo češtine a pritom som náhodou spomenula, že tie čo sú teraz na nete nepochopí ani človek s vyšším IQ. Hneď do mňa začali ľudia narážať. Radšej si to prečítaj. Mne sa to tu nechce vypisvať.
Neviem prečo ale vychvalovanie mám asi v povahe. Pametám si keď som mala bieleho králika hneď som s ním šla von a radovala som sa keď sa ma niekto spýtal či si ho môže pohladkať. OK, rada sa vychvalujem ale nie príliš drzým spôsobom skôr tak jemne. A inak som liý, dobrý, a epmatický človek. Naozaj nesúďte ma keď ma nepoznáte .
A áno máš pravdu. Ľudia ako ja sa nevychvaľujú. Ale nie každý je rovnaký. Mňa len tak s hocikým neporovnáš
chápem veľmi dobre. Tie dve veci, ktoré si napísala sa vylučujú. Ale výnimka potvrdzuje pravidlo. A asi nemá zmysel už asi po 4 krát opakovať, že ľudia ako vy ma nepochopia.
@koloni tiež mám toho dosť. Týmto končím a nebudem tu donekonečna vysvetlovať niečo čo aj tak nepochopíte. Dobrú noc ľudia.
A inak keby sme sa mohli stretnúť a trocha pokecať určite by ste ma pochopili. Ale nateraz už stačilo.
Nejaká taká free encyklopédia, kde by sa dala nájsť kopa informácií a bola by aj v rôznych jazykoch a užívatelia samotní by ju mohli meniť... ale to je hudba budúcnosti
@chaneliq Prepáč mi, ale i ja som zvládla základnú školu so samými jedničkami a IQ mám priemerné Hovorím ti, počkaj, až keď pôjdeš na strednú, alebo gympel
A veľmi by ma zaujímalo, ako vyzeral ten tvoj IQ test.
I tak je to blbosť, robiť IQ testy, lebo mozog sa podľa mňa nedá ohraničiť do jedného čísielka - mozog je príliš zložitý na to, aby sa dal merať.
IQ sa zvyšuje už len praxou - ak je človek zvyknutý na dlhodobú námahu a koncentráciu hneď má lepší výsledok, lebo časové úlohy zvláda lepšie. Alebo ak má prax v riešení úloh (matematických), tiež je to plus. Alebo keď už len veľa číta a má bohatú slovnú zásobu. Prípadne aj momentálny psychický stav dokáže urobiť veľa v obyčajnom IQ teste.
Na príklad uvediem to, že mne robili IQ test keď som bola príšerne zničená a pred tým testom som tri hodiny revala a bolo mi na nič (osobné dôvody) a test mi vyšiel 95
Inu, keď mi ho robili počas skúškového obdobia, mala som zase príliš vysoké - 130
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Už cca. mesiac sa snažím nájsť niekoho (aj stránku) kto by ma to naučil. Žial zatial neúspešne.
tak ja mám IQ 141 ale o tom tu nie je reč. Ide mi teraz hlavne o beatbox.
nieco mi tu nesedi.. nevies co to moze byt?
A zažila som toľko vecí ako málokto. Prešla som si týraním, vydieraním... ale nebudem to tu rozpsiovať.
koment nad týmto je pre teba
vytreta ako tago, hlavne ze sa ucila na jednotky 3 hodiny denne po prichode zo skoly a ani von takmer nechodila a ak ano, tak na diskoteku...
mala jednotky! =D
viem, že IQ sa podľa učenia neposudzuje ale určitá súvislosť medzi tým je. Asi niesom blbá a nechcem dopadnúť ako bezdomovec. Chcem mať vzdelanie a keď som v tom dobrá neviem prečo by som sa nemala učiť na samé jednotky.
@pinci to som napísala len preto, že nie každý má IQ nad 140 preto som hranicu znížila. Priemer v SR je 100 a 120 je nadpriemerne a 140 sa radšej ani nevyjadrujem. Ak si aspoň trocha múdry tak pochopíš.
prečo sa mi smeješ?
@kolini ako ja nvm ale fakt mi to prislo neskutocne smiesne ked si vezmem, ze ja som mala na ZS jednotky a to som sa ani neucila... a presne tak ma pobavila aj @19
to máš pravdu. Ale u nás v rodine to tak je. Či chceš alebo nie.
ja to mám už v povahe. Som prosto iný človek ako ostatní. Vzhľdovo inak, povahou inak. Mňa nepochopíš.
hovor si o mne čo chceš. Mňa tvoj názor vôbec nezaujíma. Ukecanosť mám už v povahe. Ale ako vravím mňa ľudia nechápu.
No hej Ale tak táto téma mala byť o niečom inom, mala mať pre mňa informačný zmysel
A ked sem niekto pride a zacne sa vychvalovat do nebies, tak povhybujem ze vyska jeho IQ presahuje to moje...
no konečne ma niekto chápe. Viem aký mám avatar - ako tie pri... puberťáčky, čiže našpúlené pery, okuliare, čivava atď. Štýl Paris Hilton.
Testy mi robila naša psychologička a už od malička si mama všimla, že som iná ako ostatné deti. Inak uvažujem, správam sa k iným, chápem a viem aj počúvať nie len kecať...
Ešte k tomu avataru. Páči sa mi štýl hip-hop a preto sa tak rada obliekam, zaujímam sa o všetko čo je s ním spojené ale ako vravím: oblečenie nerobí človeka preto ma podľa mojej foto neposudzujte. Keby ste ma poznali vyprávli by ste inak.
@koloni
možno to je tvojím IQ ale ja ti to nedokážem presne povedať ani potvriť.
nevychvaľujem sa. Ak by si si prečítala začiatok tejto dukusie chápala by si. Pôvodne som sa vyjadrila, že by som ocenila keby niekto mal návod na beatbox v slovenčite alebo češtine a pritom som náhodou spomenula, že tie čo sú teraz na nete nepochopí ani človek s vyšším IQ. Hneď do mňa začali ľudia narážať. Radšej si to prečítaj. Mne sa to tu nechce vypisvať.
Neviem prečo ale vychvalovanie mám asi v povahe. Pametám si keď som mala bieleho králika hneď som s ním šla von a radovala som sa keď sa ma niekto spýtal či si ho môže pohladkať. OK, rada sa vychvalujem ale nie príliš drzým spôsobom skôr tak jemne. A inak som liý, dobrý, a epmatický človek. Naozaj nesúďte ma keď ma nepoznáte .
A áno máš pravdu. Ľudia ako ja sa nevychvaľujú. Ale nie každý je rovnaký. Mňa len tak s hocikým neporovnáš
vysledok je: funkcny Birdz, ale aspon sme nasli dalsieho wannabe intelektuala..
chápem veľmi dobre. Tie dve veci, ktoré si napísala sa vylučujú. Ale výnimka potvrdzuje pravidlo. A asi nemá zmysel už asi po 4 krát opakovať, že ľudia ako vy ma nepochopia.
@koloni tiež mám toho dosť. Týmto končím a nebudem tu donekonečna vysvetlovať niečo čo aj tak nepochopíte. Dobrú noc ľudia.
A inak keby sme sa mohli stretnúť a trocha pokecať určite by ste ma pochopili. Ale nateraz už stačilo.
V pohode
Aj keď očakával som iný výsledok
aha majox a prepáč, že som ti tu takto razantne zmenila tému. Ale hádam chápeš, že som sa musela vyjadriť a zastať sa samej seba. Ešte raz sorry
Čo už, stáva možno po nejakom čase ju založím znova, možno budú lepšie ohlasy
prosím ty už prestaň do mňa rýpať a narážať na to IQ. Radšej sa vráť a rozprávaj k téme .
1.Zabudol som názov otázky
2.po prečítani som zistil, že na internete chýba portál pre extra mega inteligetných ludi kde bysa mohli vybláznit
@1 fúuuuuuj ze sa nehanbis
A veľmi by ma zaujímalo, ako vyzeral ten tvoj IQ test.
I tak je to blbosť, robiť IQ testy, lebo mozog sa podľa mňa nedá ohraničiť do jedného čísielka - mozog je príliš zložitý na to, aby sa dal merať.
IQ sa zvyšuje už len praxou - ak je človek zvyknutý na dlhodobú námahu a koncentráciu hneď má lepší výsledok, lebo časové úlohy zvláda lepšie. Alebo ak má prax v riešení úloh (matematických), tiež je to plus. Alebo keď už len veľa číta a má bohatú slovnú zásobu. Prípadne aj momentálny psychický stav dokáže urobiť veľa v obyčajnom IQ teste.
Na príklad uvediem to, že mne robili IQ test keď som bola príšerne zničená a pred tým testom som tri hodiny revala a bolo mi na nič (osobné dôvody) a test mi vyšiel 95
Inu, keď mi ho robili počas skúškového obdobia, mala som zase príliš vysoké - 130