Ludia prosim poradte mi na aku strednu mam ist rozmyslam nad dvomi pedagogycka odbor ucitelstvo v materskej skole a vychovavatelstvo alebo a zdravotnej farmaceuticky laborant osobne by som isla na farmaceutickeho laboranta ale hrozne sa bojim tej chemie znamky na vysvecku mam tak 1 2 nejake dve 3 myslite ze mam na to ? prosim poradte mi hlavne ty ktori mate s tym skusenosti lebo sa bojim ze tu skolu nebudem zvladat tak neviem , na materskej skole je dost maly plat a na tom laborantovy je to zevraj lepsi no ale je on velky zaujem tak sa tam bojim na pracovne miesta ale no to je este daleko ... ale prosim poradte ja vazne netusim a este by som si mala vybrat jednu skolu ale nemam ani sajnu , vsetci hovoria ze vyber si to co ta bavi ja milujem zvierata ale veterina je neskutocne tazka tak tu vylucujem no neviem uz mi to poriadne leze na mozog bola by som rada keby ma niekdo uisti aspon v jednej skole . Dakujem
Ja chodím na Pedagogickú a Sociálnu školu a môžem povedať, že ma tie predmety naozaj bavia a ľahko sa učia veci, ktoré vieš zo života ale tak musíš to chcieť robiť. Ale na MŠ by som sa nedala.
Ahojte ludia ... Chcela by som sa spítať, ak chcem ísť na VŠVU do BA študovať priemyselný dizajn, aká je pre mňa vhodnejšia stredná škola: gymnázium alebo stredná umelecká???
Preboha, máš 14 rokov a nevieš sa rozhodnúť sama ?! My nevieme, čo v živote chceš, čo ťa baví, na čo máš vlohy .. Strednú si vyber takú, čo ťa bude baviť, nie aby si trpela na zdravotníckej a mala vlohy na pedagogiku a opačne .. Osobne by som si z týchto 2 vybrala pedagogiku, lebo chémia ma desí, ale to som ti povedala len môj názor, nepoznám ťa a rozhodnúť sa musíš sama. Držím palce
@klarca3 chémie je tam dosť málo ale ten odbor je pičovina. ak chceš ísť robiť do lekárne musíš byť mgr. takže ak nechceš ísť ďalej študovať tak na laboranta rozhodne nie. iba ak by si sa uspokojila potom s robotou vo fabrike
uf no tak diki ale pravdupovediac stale neviem kde. este mame mat nejaky pohovor o tych strednych skolach tak dufam ze mi to trocha objasnia ale dakujem za nazory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov