Rad by som vedel, ci je tu niekto, co na tejto skole studuje/studoval? Rozhoodujem sa medzi touto skolou a viacerymi pravnickymi fakultami. Ake su pre a proti? Hlasi sa sem vela ludi? Su prijimacky (hlavne psychotesty) narocne?
poznám viacero ľudí, ktorí tam chodia alebo chodili. prijímacie testy sú vraj pridrbané a ťažké. asi preto, aby bolo miesto pre deti významných fízlov. na škole každý každého berie ako "tlačenku", ostatne ako už len možno nazerať na dievča s priezviskom Packová.
treba povedať, že byť príslušníkom PZ SR je hanba pre celú rodinu. aj inak normálny človek je razom za kokota. nešiel som tam študovať ani ten civilný odbor a to ani keď som tam mal protekciu.
@Bordelaux Stačí mať peniažky a dobré známosti a si tam Prvé miesto berú za peniažky, známosti, vedomosti a psychotesty asi tak. Vieš ako ešte sa dá môžeš si urobiť nejakú inú výšku a potom sa dostať do polície okamžite budeš mať hodnosť keď máš titul. Ja som práve nad APZ neuvažoval a mal som možnosť sa tam dostať cez troch ľudí a šiel som študovať chémiu na STU radšej lebo po vyštudovaní mám krajšie peniažky a za týždeň to čo fízel za mesiac a hlavne ma chémia baví o to ide
Skús radšej právo máš väčšiu šancu ako na APZ. Škoda ti poplatok na prihlášku iba že si veríš tak skús za skúšku nič nedáš.
@Alpynus a keby si vedel akí sú tí ľudia hrdí na to kde študujú. myslia si, že nik nevie viac o zločine ako oni. minule na mňa jeden vybalil, že som v živote nevidel kriminálnika. no voľačo neuveriteľné. a ked sa nadrbú, tak to je už úplný koniec
Ak sa neurazis rad by som reagoval nato co si tunak napisal...jasne ja chapem, ze preteba by bolo super tam studovat a myslim si ze si iba dalsi chlapec ktory strasne tuzil sa kunam na skolu dostat a nezadarilo sa ti a preto tu pises taketo hluposti ako chcem len tolko veci uviest napravu mieru ze jasne ze je tam problem sa dostat ale to je dnes vsade a jednoducho kazdy normalne a inteligentne mysliaci clovek pochopi ze ak je len taky obycajny clovek tak sa tazko bez znamosti hoci kde dostane, dalej pises nieco o pani packovej tak chlapec aby si vedel packa je rozvedeny a ma sice dceru s druhou zenou ale ta je este mimimo takze si uplne mimo a radaej nepis hluposti na net aby si nemal zbytocne tahanice...a neni vobec pravda,ze si tam ludia osebe vela myslia ale myslim si ze kludne mozu ak studuju na skole ktora je absolutne najziadanejsou na slovensku! .. drz sa a skus sa nad sebou trocha zamysliet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
treba povedať, že byť príslušníkom PZ SR je hanba pre celú rodinu. aj inak normálny človek je razom za kokota. nešiel som tam študovať ani ten civilný odbor a to ani keď som tam mal protekciu.
Skús radšej právo máš väčšiu šancu ako na APZ. Škoda ti poplatok na prihlášku iba že si veríš tak skús za skúšku nič nedáš.
Ak sa neurazis rad by som reagoval nato co si tunak napisal...jasne ja chapem, ze preteba by bolo super tam studovat a myslim si ze si iba dalsi chlapec ktory strasne tuzil sa kunam na skolu dostat a nezadarilo sa ti a preto tu pises taketo hluposti ako chcem len tolko veci uviest napravu mieru ze jasne ze je tam problem sa dostat ale to je dnes vsade a jednoducho kazdy normalne a inteligentne mysliaci clovek pochopi ze ak je len taky obycajny clovek tak sa tazko bez znamosti hoci kde dostane, dalej pises nieco o pani packovej tak chlapec aby si vedel packa je rozvedeny a ma sice dceru s druhou zenou ale ta je este mimimo takze si uplne mimo a radaej nepis hluposti na net aby si nemal zbytocne tahanice...a neni vobec pravda,ze si tam ludia osebe vela myslia ale myslim si ze kludne mozu ak studuju na skole ktora je absolutne najziadanejsou na slovensku! .. drz sa a skus sa nad sebou trocha zamysliet