Ahojte obchoduje niekto s akciami alebo s komoditami ci s menami ??
Rozmyslam že začnem onbchodovat a kebyže je tu niekto kto tiež obchoduje tak by som nebol proti kebyže da nejake rady ake akcie alebo komodity kupit ci predat , do coho investovat atdd
Ja obchodujem s forexom 2 roky a stále som len amatér. Preto radšej kupujem signály od úspešného obchodníka. Nechcete sa pridať? Čím viac kapitálu, tým väčšia šanca na úspech.
@patuskoo pridat asi nie lebo kazdy mame ine nazory na akcie a do niecoho ineho investujeme , a čo ako sa ti darí v tom forexe ? do cooh najvac investujes
@patuskoo
dari sa ti velmi dobre.... znamena ze mas par milionov na kazdy vikend ktore mozes len tak minut? alebo ze sem tam zarobis 2-3 evra z tej stovecky co si si dal na ucet brokera ktory poskytuje 100%tny bonus k prvemu vkladu? .......ja ked dojdem zo skoly a mama sa ma pita ako bolo v skole poviem ze velmi dobre pritom mam 2 petky z elektrotechniky ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
dari sa ti velmi dobre.... znamena ze mas par milionov na kazdy vikend ktore mozes len tak minut? alebo ze sem tam zarobis 2-3 evra z tej stovecky co si si dal na ucet brokera ktory poskytuje 100%tny bonus k prvemu vkladu? .......ja ked dojdem zo skoly a mama sa ma pita ako bolo v skole poviem ze velmi dobre pritom mam 2 petky z elektrotechniky ....