Ešte nedávno sa akoby roztrhlo vrece s fashion blogmi - zopár slov a kopa fotiek obsahu šatníka na ich majiteľke. Pridružili sa blogy s receptami a pekne naaranžovanou fotkou ukuchteného, prípadne s handmade tvorbou. Taktiež množstvo blogových príspevkov,
Sledujem pár fashion blogov, potom pár blogov o živote určitých dievčat, ale hlavne blogy nejakých umelcov, kde sú kresby, techniky kreslenia, fotky, handmade...ale aj niektoré úplne od veci blogy..proste keď ma ten dotyčný bloger alebo blogerka niečím zaujme, či už tým čo postuje na blog alebo mi príde proste len zaujímavá tak si rada pri raňajkách popozerám nejaké veci
Hmm prináša mi to veľakrát inšpiráciu, z blogov s umeleckým zameraním si rada pozerám nové techniky, nejaké tutoriály alebo proste len obrázky a obdivujem ich. Z fashion blogov ..hmm..proste mám rada oblečenie a tak a rada pozerám jak sa obliekajú niektoré dievčatá keď majú vkus a občas niečo aj obkukám keď sa mi to veľmi veľmi ľúbi...a proste ..rada si len tak čítam. A keďže väčšina blogov ktoré sledujem sú po anglicky tak si aj precvičujem angličtinu takze je to také maličké plus
@mynona niekedy cez iné blogy..potom na Twitteri followujem jednú "stránku" alebo skupinu ktorá retweetuje rôzne blogy tak občas aj cez to kedy ma zaujme...a zo začiatku som si len tak napísala do Googlu že blog a k tomu nejaký nadpis alebo slová a dakedy mi to vyhodilo zopár dobrých blogov a niekedy aj cez YouTube videá keď keď nejaká youtubeka/ber dal do popisu videá aj odkaz na svoj blog
vogue-white.blogspot.com
vždy keď pridá nový post tak nám vraví nech si to láskavo prečítame, tak si prečítam (resp. skôr pozriem keďže tam má viac fotiek ako textu) ale teda neviem či sa to ráta za sledovanie, keďže to sledujem kvôli človeku, nie kvôli blogu :ehm:
nejako nefičím na blogoch ani ničom takom, ani na tumbleri ma to nejako nebaví :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Hmm prináša mi to veľakrát inšpiráciu, z blogov s umeleckým zameraním si rada pozerám nové techniky, nejaké tutoriály alebo proste len obrázky a obdivujem ich. Z fashion blogov ..hmm..proste mám rada oblečenie a tak a rada pozerám jak sa obliekajú niektoré dievčatá keď majú vkus a občas niečo aj obkukám keď sa mi to veľmi veľmi ľúbi...a proste ..rada si len tak čítam. A keďže väčšina blogov ktoré sledujem sú po anglicky tak si aj precvičujem angličtinu takze je to také maličké plus
@thrwtchr : Aké by si chcel, aby sa roztrhli?
www.melisaminca.com
www.dannyrosefashion.com
www.vandajanda.blogspot.sk
wwwivankassa.blogspot.sk
a este red poppy stories
tieto skor koli ludom nez koli "fashion" aj ked je fajn inspirovat sa
a najlepsi blog o vareni aky poznam
www.mikynavkuchyni.com
hmm vidím že tak trošku sa vyznáš,dáke interier/exterier dom/byt nepoznáš,také designerské chujoviný a tak ak sa chápeme ...
» www.yhchang.com/CUNNILINGUS_IN_...
) to je to tvoje a spomínaný politický blawg dohromady!
ale šagsi aj zaslúžiš otvoriť, pripomenulo sa mi to predsa vďaka tebe.
Ich bin unterwegs
mit meiner unsichtbaren Eismaschine~
www.dontbefakebakesomecake.com
@stastnahviezda fíha, zaujímavé. tak aj ja niečo dietárneho odporučím. » www.100-percent-food.com/...
(niekde sa tam spomína med, tak si ho, prosím, odmysli)
vždy keď pridá nový post tak nám vraví nech si to láskavo prečítame, tak si prečítam (resp. skôr pozriem keďže tam má viac fotiek ako textu) ale teda neviem či sa to ráta za sledovanie, keďže to sledujem kvôli človeku, nie kvôli blogu :ehm:
nejako nefičím na blogoch ani ničom takom, ani na tumbleri ma to nejako nebaví :ehm: