Vymenujte niekoľko vecí, ktoré ste si kúpili a považujete ich za dobré investície - produkty, ktoré často používate, dobre Vám slúžia a či už stáli veľa alebo málo, kúpili by ste si ich znova.
Foťák som si kúpila .. šetrila som jak debil na nho ( nebol zrovna najlacnejší) a o pár dní sa mi v nom vytiekli baterky.. a je nereklamovatelný, fotil super :/ odvtedy fotáky už nechcem vidiet..
mac, ipad, iphone..sluzia mi roky a som maximalne spokojny
potom oblecenie, ktore sice stalo vela ale mnoho kuskov mam uz aj zo 4 roky a stale su ako nove (to plati predovsetkym o koseliach, trickach, mikinach)
z tych lacnejsich veci mi nenapada nic
a co nevyuzivam a lutujem vyhodene peniaze, boli nohavice, ktore vtedy stali nejakych 2000 korun, mal som ich na sebe mozno 5x a prestali sa mi pacit
Najlepsia investicia zivotna je presso stroj - to mi nik nevyhovori ze nie Milujem svoj kavostroj. Najhorsia investcia asi rozne vylepsovaky do bytu, ktore sa neosvedcili
(-) jedny malé čierne, ktoré som nikdy nemala (predám za dobrú cenu!), šaty na stužkovú (predám za ešte lepšiu cenu , topánky o číslo väčšie/menšie, lebo moje nemali, 2-3 roky školného, ktoré mi už nikto nevráti...
.dobré napríklad knižky, veci na Zumbu / na maľovanie, fimo, škola, dovolenka pre tatina átď.
.zlé sú oblečenie čo si kúpim a potom to len zaberá miesto v skrini lebo ho nenosím, kadejaké hovadinky čo pokupujem do domu, a po čase ma nebavia a najradšej by som ich vyhodila.
@moonbeam ospevujem kavostroj ako taky, lebo lubim kavu momentalne mam tento: » www.johnlewis.com/de... 'longhi-espresso-icona-eco310-bk-coffee-machine-black/p230858171
@moonbeam cena je akurat, ide skor o ten tlak v presso stroji na ktory treba pozerat. ja latte na tom svojom vobec nerobim, ja pijem len espresso, takze mne ten co mam uplne staci. ten co si si vybral vyzera tiez dobre, ale ako som spomenula - ide o to co chces na nom robit. ak latte tak vyzera ok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Asi vše
potom oblecenie, ktore sice stalo vela ale mnoho kuskov mam uz aj zo 4 roky a stale su ako nove (to plati predovsetkym o koseliach, trickach, mikinach)
z tych lacnejsich veci mi nenapada nic
a co nevyuzivam a lutujem vyhodene peniaze, boli nohavice, ktore vtedy stali nejakych 2000 korun, mal som ich na sebe mozno 5x a prestali sa mi pacit
A stále takých vecí pribúda
(-) jedny malé čierne, ktoré som nikdy nemala (predám za dobrú cenu!), šaty na stužkovú (predám za ešte lepšiu cenu , topánky o číslo väčšie/menšie, lebo moje nemali, 2-3 roky školného, ktoré mi už nikto nevráti...
- oblečenie - šaty,ktoré som si nikdy neobliekla a pod.
Zlé: Gitara ( lebo mala som si našetriť na lepšiu )
Dobrá anketa! (thmubs) zistila som o sebe veľa, keď si to premýšlam
-moje posledne auto 2800E a a sluzilo mi 7 rokov,bolo by este viac keby som ho neroztrepal
-podlahove kurenie,uz by som ine nechcel...
-hydromasazna vana (virivka) je to proste bomba mat to doma
-vonkajsie hlinikove rolety,ked zatiahnes na obed mas v byte polnoc.
Zle:
-investica do bytu ktory moj nikdy nebude mozno o desat rokov-42 000E minus to bolelo
-pozicky ludom ktory nikdy nevracaju...
Zlé: vodičák (auto nemám, nejazdím a v budúcnosti ani neplánujem robiť šoféra)
.zlé sú oblečenie čo si kúpim a potom to len zaberá miesto v skrini lebo ho nenosím, kadejaké hovadinky čo pokupujem do domu, a po čase ma nebavia a najradšej by som ich vyhodila.
mne sa paci toto, asi neskor kupim
» www.hej.sk/espresso-delong...