No najprv každá trieda mala program a potom boli úlohy, napr. karaoke.. prasknúť balón tak, že boli o seba opretí hrudníkom a ďalší ho museli prasknúť zadkom o seba ..potom dvom chalanom zaviazali oči, dali im rúž a mali jeden druhého namaľovať ..a naša trieda mala, že dvom natreli tvár krémom a museli ústami vyloviť cukrík v tanieri s múkou .. proste trapasy ...No a nakoniec diskotéka čo bolo úplne najlepšie z celého dňa
to si pamätám presne pred rokom som sa strachovala čo ma čaká,ako ma strápnia síce som nemala žiadnu úlohu,ale parádne sme sa zabavili ..boli tam úlohy typu spievanie,rozšľahaj si vajcia a daj si ich na hlavu,šúpať grep zubami,jesť dobošku z úst iného človeka a najlepšie bolo držať rúž v ústach a namaľovať nejakého chalana pre mňa jednoznačne jedne z najlepších zážitkov na strednej škole a vôbec neľutujem že som išla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
sáčok čaju priviazaný na putku na nohaviciach a musíš ním vylúhovať čaj
uvarený puding v plienke,ktorý musíš zjesť len pomocou úst
a také obyčajné
potretie tváre medom a následné fúkanie do múky
karaoke
úplné odlíčenie dievčat
atď.