Najprv poťahovačky s budúcim spolužiakom. Potom to bol fajn chlapík. Inak pohoda Stále sme sa smiali z okoloidúcich po chodbe a robili výbuchy smiechu. A ešte kamaráti prišli do stavu, keď za každou vetou hovorili...absolutne, ta de No to by ste museli zažiť.
Do týždňa som pochopila, že väčšina spoluštudákov sú prehnane ambiciózni vidláci, a nie anglofónni géniovia so všestranným nadaním; a že sa odo mňa prakticky nič nevyžaduje.
Ale bolo to fajn, mala som prvé dni nacvičené z prestupu na inú ZŠ.
tak prvy den v pohode, ved sme nic nerobili a do triedy nas odviedla triedna, druhy den som nejak trafil a so vsetkymi som sa najprv v pohode bavil... az potom to zacalo zacatky boli najlepsie
* zabudla som dodat...hned prvy den si ani velmi nepamatam ... pred tym 2 dni som tykovala takze prve dni v skole som lezala na lavici a opierala sa o co sa dalo, lebo som nevladala nic takze tak ...
strášne ppci keďže na strednej som mal 15 spolužiakov zo zákaladnej ostatný mali smolu no, sa museli prispôsobiť nám
len škoda že tie časy už skončili ale zasa po mature bola šupa komplet všetci prfesori aj riaditeľ nás vyprevadili zo slovami že takú bláznivú triedu na tejto škole ešte nezažili
@herecka29 a ešte aj @narazuvzdornaa - no stretol som tam moju bývalú triedu, čo bolo super, ale len na okamih, lebo potom už som si medzi nimi pripadal ako osemdesiate koleso na aute a potom som tam stretol jednu osobu, ale to nebudem komentovať
2. sept, to bolo také totálne odveci... Tlačili sme sa ako chu*i v nemeckej učebni a celé to bolo také... Další deň sme šli do inej triedy, tams me si mali nejako posadať, a keďže ja som poznala jediného človeka, sadla som si k nemu (rad vpravo, predposledná lavica - strašne debilné miesto). To sme sa nejak pozoznamovali s tými naokolo a tak... Aj to bol totálne odveci deň... Ďalší deň sme mali kočap a to som sa cítila ako miliónte koleso na voze... Totálny prepadák. V pondelok som toho celého mala po krk, nasr... som sa a sadla som si k jednému chalanovi (bolo nás 25, iba on sedel sám) do stredného radu, tak nejak v strede všetkého diania a vtedy som získala toho najlepšieho spolusediaceho (a spolusediacich naokolo) na svete. Odvtedy už tie dni boli docela fajn. Ale keďže nás bolo len 5 dievčat, tak na tých delených hodinách som stále bola doslova piate koleso... Ale na polroku k nám prestúpilo jedno fajn dievča, tak už je to ceeele fajn.
no pre to lebo som tam išiel na bajku cez dve veľké dediny a keď som tam prišiel tak som si zapálil a od rana som nič nepil tak sa mi zatočila hlava a bolo už som sa len na zemi prebudil a všetci okolo mňa
bola to katastrofa, zle znášam zmeny, takže kým som si zvykla na novú klímu, prešla som si poriadnou "depkou" Ale tak do týždňa to už bolo vpoho a uvedomila som si, že zas až taký rozdiel medzi ZŠ a SŠ nie je, debilita kvitne v oboch zo spomenutých
vyhodili ma do mesta ktore som nepoznala hned prvy den som sa tam aj stratila vsetci mi prisli divni a nesympaticki nikto sa s nikym nebavil maximalne take skupiny po 2-3 a rozoberali sme kto nam je ako nesympaticky
Ja a zopar tuctov neznamych xichtov. Niektore sa dokonca nahodou aj z minulosti poznali. Inak sme navzajom po sebe len zazerali. Najrychlejsie sa dali do kopy vymetaci diskotek, ozrani a fetaci +/- vsetok ostatny bordel co vyletel z inej skoly, prepadlici co sa neucili, a vlastne vacsina z nich vyletela v priebehu prvych troch rokov. Dokonca sme mali aj sedenie s psychologickou na zocelenie kolektivu . . . co asi nemalo ziaden ucinok, lebo neskor by sa ludia zacali bavit a komunikovat spolu aj beztak. Ale ako kolektiv, sme boli o nicom, poctivo az do konca. A ze slo o cisto chalansku triedu, asi ani hovorit netreba.
S nikým som sa nepoznala a ostatní sa už poznali buď z mesta alebo zo základnej.. Takže ony sa tam v pohode bavili a ja som bola úplne stratená asi až do konca prvého ročníka.
Ja to ešte len zažijem. A som zvedavá. Idem do cudzieho mesta takže z celej školy poznám 5 ľudí. Dvaja z toho kamaráti budú v mojom ročníku ale aj to iný odbor :/ .. btw. teším sa na nových ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale bolo to fajn, mala som prvé dni nacvičené z prestupu na inú ZŠ.
Mala som dosť rešpekt a všetci sa mi zdali divní, no tešila som sa Rýchlo ma to ale prešlo
len škoda že tie časy už skončili ale zasa po mature bola šupa komplet všetci prfesori aj riaditeľ nás vyprevadili zo slovami že takú bláznivú triedu na tejto škole ešte nezažili
2. sept, to bolo také totálne odveci... Tlačili sme sa ako chu*i v nemeckej učebni a celé to bolo také... Další deň sme šli do inej triedy, tams me si mali nejako posadať, a keďže ja som poznala jediného človeka, sadla som si k nemu (rad vpravo, predposledná lavica - strašne debilné miesto). To sme sa nejak pozoznamovali s tými naokolo a tak... Aj to bol totálne odveci deň... Ďalší deň sme mali kočap a to som sa cítila ako miliónte koleso na voze... Totálny prepadák. V pondelok som toho celého mala po krk, nasr... som sa a sadla som si k jednému chalanovi (bolo nás 25, iba on sedel sám) do stredného radu, tak nejak v strede všetkého diania a vtedy som získala toho najlepšieho spolusediaceho (a spolusediacich naokolo) na svete. Odvtedy už tie dni boli docela fajn. Ale keďže nás bolo len 5 dievčat, tak na tých delených hodinách som stále bola doslova piate koleso... Ale na polroku k nám prestúpilo jedno fajn dievča, tak už je to ceeele fajn.
(ale už nefajčím)
ale potom sa to nejako zlepsilo
S nikým som sa nepoznala a ostatní sa už poznali buď z mesta alebo zo základnej.. Takže ony sa tam v pohode bavili a ja som bola úplne stratená asi až do konca prvého ročníka.