@nahaku Ja mám rada Emco ovsené kaše ani Tesco niesu zlé čokoláová yum ale tak najlepšie je ak si tie kaše robíš sám z ovsených vločiek tieot kúpené obsahujú veľa sacharidov hofíš k tomu nejaké ovocie,orechy,hrozienka.... a raňajky sú hotové
Ja som zvykol ranajkovavat obyc. ovsenne vlocky z lidlu take jemne akoby boli podrtene v modrom baleni, do toho davam susene hrozienka a protein + voda, hrozienka a jogurt,kakao a mlieko atd. atd. Podla toho co doma mame
podľa mňa sú všetky tie kupované pražené na nič, je to presladené, kilá cukru, nevieš ani poriadne čo v tom je, najlepšie je spraviť si doma, vieš čo tam dáš, je to zdravšie a ešte si ich aj spravíš podľa seba a vločky sú najlepšie z lidla také modré nor-niečo sa volajúúú ♥
"Je to vlastne akýkoľvek druh jedlého obilia. Či už dávate prednosť kukurici, pšenice, ryže alebo ovseným vločkám, všetky tieto potraviny sú skutočne veľmi ideálne a prospešné pre správne fungovanie nášho organizmu. Znižujú riziko srdcových ochorení, sú dôležitým zdrojom živín, vláknin, vitamínov a antioxidantov."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Celý článok tu: » ikuchar.sk/preco-su-cereal...