isla som umret a pomedzi to som davala svoj autisticky humor, na ktorom sa smial v reale a jeden, slovom jeden clovek, takze sa to nejak vyvazilo a tym som prezila
Mhhh sklamanie, pocit viny (z obeda a z toho, že som mame povedala že mi nechutí, cítila som sa fakt zle ) ale potom som začala tvoriť a tak chilleríno, sústredenosť, šťastie že sa mi podarili veci, hrdosť, že sa mi podarilo niečo, čo som skúšala prvýkrát
prázdnotu v kreatívnom myslení, len úlohy podľa zadaných riešení, a s kok*ta, robota, kedy príde sobota jesus ozáááj tam mám Becherovku pod stolíkom xixi už už lepšie
ja som dnes strašne myslela na šalát a rybu, a kapustnicu a punč a víno a šampanské, a hranolky a tatarku a niekto tu dnes spomenul pizzu, tuším melancholik, bože pizza to ja neviem ako niekto nemôže mať rád, kľudne by som mala za muža pizzu takže tieto myšlienky mi dnes vytvorili pomerne príjemné emócie
Neviem, mne sa tieto veci dosť ťažko posudzujú, mám zväčša neutrálne dni. Nezvyknem hodnotiť svoje dni inak, ak sa nestane fakt niečo výnimočne zlé/dobré.
Takže neutrálny deň, tak ako včera, predvčerom... a snáď aj zajtra.
Nestáva sa to tak často (žiaľ).
Ale v robote dnes bolo veľmi príjemne (hoci sme sa lúčili so šéfkou, ktorá bola super), veľmi tvorivo som sa vyžila (šitie a vyšívanie je veľmi relaxačná vec), všetko, čo som potrebovala kúpiť, som vybavila za asi pol hodinu a ešte som aj v robote dostala novú rastlinu, lebo chodiť počúvať smetiarov sa oplatí, človek sa dozvie nové veci, naje sa a ešte aj kvet má
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Takže neutrálny deň, tak ako včera, predvčerom... a snáď aj zajtra.
Ale v robote dnes bolo veľmi príjemne (hoci sme sa lúčili so šéfkou, ktorá bola super), veľmi tvorivo som sa vyžila (šitie a vyšívanie je veľmi relaxačná vec), všetko, čo som potrebovala kúpiť, som vybavila za asi pol hodinu a ešte som aj v robote dostala novú rastlinu, lebo chodiť počúvať smetiarov sa oplatí, človek sa dozvie nové veci, naje sa a ešte aj kvet má
čo je to dneska za deň?