gumáky som najprv myslela že ako topánky gumáky otom čítam že žabky.... akorát hadíky a kyselé hamburgery mi nešli do hlavy ale po pár minútach som pochopila
boha že gumáky... keby si vedela, z čoho sa tie tvoje obľúbené "gumáky" vyrábajú, povolila by si, slečna...
skoda, bola som v tom že je tu niekto normálny a pýta sa na gumáky do lesa, už už som isla napísať že tie nad kolená, aby som sa mohla brodiť potokom, no v tom si vsimnem komentár číslo @14 a že bolia zúbky... hmm, nečudo
nimm 2 soft extra kyslé a ešte kolové a také maliny a černice v cukre s takými cukrovými guličkami ale inak obyčajné gumové patria k tomu čoho sa prejem ak chcem zvracať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja lubim šetko...len moje zuby nie
Ako prvé po prečítaní mi napadli,tie topánky do dažďa až keď som pozrela rubriku som pochopila.... (Rofl)
mne chutia najviac medvediky od jojo
tiež mám rád všetko ale moje zuby sú proti žížalkám
skoda, bola som v tom že je tu niekto normálny a pýta sa na gumáky do lesa, už už som isla napísať že tie nad kolená, aby som sa mohla brodiť potokom, no v tom si vsimnem komentár číslo @14 a že bolia zúbky... hmm, nečudo