to je tazka otazka, ja mam rad asi takmer vsetky druhy piv ak su spravene dobre.. zo leziakov mam rad ceske.. ako su plzen, svijany, cerna hora, radegast, budvar.. zo slovenskych neviem.. asi jedine urpiner..
z tmavych leziakov mam rad tmavy budvar, tmave krusovice a tmavy bernard
z belgickych saisonov asi to co navarim sam alebo s @nicmanenapada
jedneho casu tusim bazant to bol, robil psenicne, to mi na moje prekvapenie chutilo
dalej mam velmi rad EBA, a potom take nejake ipy, apy a podobne.. ale to skor tak sviatocne
Ja nemam rada horkú chuť, takže asi takmer ziadne, no raz som mala v jednej restike v Prahe neuveriteľne chutný čapovaný Plzeň. Plzeň som mala uz všelikde mozne, ale toto bolo naozaj top!
remeselne top, pre chut, take tie svetle... psenicne a viac % skor pre chut, najradsej mam leziaky a nie prilis horke ako napriklad Radegast fajn pivo ale to mi staci pre chut v pohode jedno ked uz tak, na jednej horskej chate v okoli maju napriklad Holbu .. dam aj plechace, Budvar, Ostravara 12 kupujem pravidelne aj to za tyzden vypijem mozno 2-3 piva doma ked je teplo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
z tmavych leziakov mam rad tmavy budvar, tmave krusovice a tmavy bernard
z belgickych saisonov asi to co navarim sam alebo s @nicmanenapada
jedneho casu tusim bazant to bol, robil psenicne, to mi na moje prekvapenie chutilo
dalej mam velmi rad EBA, a potom take nejake ipy, apy a podobne.. ale to skor tak sviatocne
Pivo je grc