Ja by som si vybrala swiss king z mc donaldu, velke curly fries a colu.. ako dezert nutellovu tortu a poprosila by som o cervene vino, ak by slo tak aj Lay's chilli a limetka
Momentalne by som brala hokkaido polievku, zemiakove pyre ale take fajne maslove s reznom a asi cisky dort ale toto menu by sa u mna asi menilo kazdy den nemam ziadne ze top
Paradajková polievka s parmezánom, to musí byť. A potom curry tofu so zeleninou a ryžou z Manga pri Slovanete... A k tomu čili, alebo tú ich pikantnú omáčku čo majú na stole.
Ale ak by v nejakom paralelnom vesmíre nie, tak cesnakovú polievku s cesnakovými hriankami, pečené kura (krídelká, stehienko) s ryžou (obliatou výpekom) a ako dezert horúcu čokoládu.
Predjedlo vyprážané krevety. Polievka asi cesnačka alebo nejaká indická. Hlavné jedlo asi chicken masala, madras alebo rarra, za tým pirohy a dezert punčovy rez a mamin tvarohový koláč.
K tomu saké, IPA a nejaké talianske červené víno, najlepšie nejaké kvalitné Chianti
Kapustnicu, kuracie šnicle, varenú pečienku s ryžou a kooopec šťavy, syr, syr a veľa syru, Kinley virgin mojito, mandarínkový Schwappes, Fanta shokata a multivitamínový... džús z Lidla. Ale dezert mi fakt nenapadá. Možno mix zmrzlín Ben & Jerry peanit butter cups, cookie dough a Häagen-Dazs belgická čokoláda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
potom liter borovičky a 2 litre piva na zapitie.
svieckova na smotane s cervenou kapustou na karameli, pecenou kackou a zemiakovymi knedlami, segedinskym gulasom a francuzskymi zemiakmi
parizsku tortu s konakovymi spicami, puncovymi rezmi a domacimi jahodami so slahackou
Lebo už nemám čo stratiť
Ale ak by v nejakom paralelnom vesmíre nie, tak cesnakovú polievku s cesnakovými hriankami, pečené kura (krídelká, stehienko) s ryžou (obliatou výpekom) a ako dezert horúcu čokoládu.
Nejaký poriadny sushi set
A ako dezert perničkovy cheesecake
Nápoj - višnové víno.
Špagety
Hranolky s kečupom a tatárskou
Palacinky- nutela, šľahačka, jahody
Zmrzlina- čokoládová a smolkova
To si potom tú smrť budem priať
Minimalista co si potrpi na punc luxusu
jj a este by som poprrosila vela drog sak uz neni co stratit, sa mozem spustit
K tomu saké, IPA a nejaké talianske červené víno, najlepšie nejaké kvalitné Chianti
Pizzu
Zichovec Passion fruit sour ale
Brownie