Aké magazíny ste pravidelne odoberali v období násťročenstva?
Čosi také tu už určite bolo (do toho fóra sa mi nedarí dostat), ale beztak ma zaujímajú skôr príklady nejakých zmien naprieč časom, napr. fázy: od čítania Slniečka postupne po čítanie Týždňa, a iné.
A je jedno, či papierové alebo e-ziny.
ked som bol mensi tak same casopisy s automobilovou tematikou potom som presiel na PC Revue a podobne no a samozrejme ze bol tam aj Fifík a este jeden na ktory si nespomeniem
Keď som chodila do škôlky, tak mi babka kupovala časopis Macko Pusík, na I. stupni ZŠ sme mali povinné odoberanie časopisu Slniečko, a na II. stupni ZŠ som si kupovala najradšej Bravo Girl, Dívka, Top dívka a sem-tam Bravo a Kamarát. Inak považujem za dobrý časopis magazín Eva.
Pravidelne (každé číslo) som odoberala Zázračný svět a Vilduv svět.
Teraz si nekupujem žiadny časopis, považujem to za zbytočnú stratu peňazí, nakoľko veľa článkov je na nete.
HRÁČ (toto gejmerské obdobie trvalo veľmi dlho a stále si myslím, že to bol najlepší herný časopis, boli tam vtipné veci a listáreň/aj nejaké iné rubriky vedené ženou)
ako uplne mala som citala Fifika, neskor mi obcas rodicia kupili Flaka.. na prvom stupni zs nasa trieda odoberala Witch pre dievcata a kacera donalda pre chalanov (alebo tak nejako sa to volalo vzdycky k tomu bola nejaka hracka, pamatam si na nafukovacie kladivo)
tusim v lete medzi primou a sekundou som si zacala kupovat INko, to bol moj najoblubenejsi casopis lebo tam stale boli moje oblubene hviezdy z High school musical smiley: a obcas som citala od spoluziaciek Kamarata, ale ten ma nebavil, pretoze tam pisali o kapelach a filmoch a takychto veciach co ma vtedy nezaujimalo, kedze som nemala internet.. ale! poznala som z videnia chalana, ktory vystupoval ako hlavny protagonista v tom fotokomixe, lebo byval pri racianskom myte blizko mojej skoly
a teraz necitam uz nic, ked tak vynimocne .tyzden
tak ak som bol mega decko čítaval som fifíka, fľak a pod.
neskôr okolo tretieho ročníka som odoberal časopis skaut a toten onén (vypadol mi názov) no čítal som v ňom mystiku a smial sa
Vacsina bola pred nastrocenstvom a neodoberal som ich, ale babka nam ich pravidelne kupovala: zornicka, ohnik, slniecko
do obdobia nastrocenstva zasahuju abc, mot, quark a national geographic (ale ten naozaj iba prilezitostne, to s predplacanim nemalo naozaj nic spolocne).
a bolo mi luto, ze som v detstve len tak okrajovo zastihol elektron-zenit
Vlastne keď čítam komentáre, tak v období 12 rokov som si aj Bravíčko kupovala, samozrejme A teraz zvyknem čítať týždeň, ale to tatino kupuje a Forbes občas
nemecke a ceske bravo, kacer donald, abc, fifik, kamarat, tyzden, trend, profit, national geo, modelar, zahradkar, nejake magaziny, ktore sa venuju panskej mode, mags o byvani, par o dizajne. nie je to zoradene presne podla toho, ako som rastol
začalo to v prvej triede časopisom Zornička....potom neskôr to vystriedal Fifík....a ako násť-ročná som si párkrát kúpila Kamaráta, lebo mamina ma prehovorila, že Fifík je pre malé deti a ja už mám 13/14- ale žiadna pravidelnosť v tom nebola, iba pár čísel.
teraz neviem ako sa volal ten časopis pre najmenšie deti, čo som odoberala možno tak do tretej triedy... potom Kamarát, potom chvíľku In a potom Evu... a na strednej som pravidelne kupovala Enigmu.... sem-tam ešte Evu, ale opakujú sa v nej články, potom Geo a teraz kupujem český Bazaar
najviac som fičala na Fľakovi, dokonca som bola aj na ich tábore, ktorý som preležala v horúčke v posteli na nejakej horskej chate no a potom samozrejme Fifík, Slniečko, Zornička a istý čas aj Šikovníček. Chvíľu som si kupovala aj Witch no a teraz už nič
fifík, fľak (toho som úplne zbožňovala) a neskôr kamarát, bravo, popcorn (plagáty), dívka, cosmo girl, inko, joy a podobné skvosty aha a of course prohockey ma dosť dlhú dobu sprevádzal cca posledných 5 rokov už nečítam takmer žiadne časopisy, respektíve neodoberám pravidelne
Kamarát, Bravo, Inko, Elle, Bravo girl a ešte veľmi dávno samozrejme Fifíka, Slniečko, Barbie alebo Šikovníček
teraz nekupujem skoro nič. Keď tak nejaké super "art" alebo "design" magazines.
Slniečko, Macko Pusík, Fifík, Fľak
potom IN, Eva Girl, sem tam Bravo a Kamaráta, teraz málo kupujem časopisy, ale keď už, tak Geo, Zdravie, Elle, Cosmopolitan, Harpers Bazaar
Včielka, Bobík, Fifík, Slniečko, Fľak, Witch, Kamarát, Bravo, Bravo girl, IN, In touch...
ale teraz už pár rokov nekupujem nič pravidelne odkedy prestali vydávať In touch v češtine
kedysi Slniečko, Fľak... a neskôr Kamarát, Bravo, Top dívky a teraz?? žiaden.. ako už bolo vyššie spomínané je to zbytočné utrácanie.. v súčasnosti čítam články jedine na internete... a navyše... minule som v tescu listovala v kamarát-ovi... a nestačím sa diviť... časopis má 30 strán z čoho je 7 strán upútavky na nové knihy ktoré beztak budú o pár mesiacov sfilmované a skoro nik to čítať nebude (česť výnimkám) a plus minumálne 5-6 strán reklám... najviac som zaregistrovala reklamy na vložky always čiže asi toľko kedysi to bolo iné...
predplatné? žiadne.
veľmi často až pravidelne kupované?
Najprv Armáda, potom GameStar/Level/Score, potom sa k tomu pridala Fantázia, a potom GameStar ubudol keď prestal papierovo existovať, a Level+Score ubudli dosť skoro po ňom keď prišiel internet a prestalo ma baviť čítať recenzie furt tých istých piatich hier dokola.
(RPG, RTS, FPS, plošinovka, Molyneuxova najnovšia over-hyped bublina)
Bravíčko a Fifík ! alebo ak niekto pozná tak aj Fľak, no neviem či sa to ešte dodes predáva
Alebo si pamätám, že vždy ked sme išli od doktora tam bol stánok a kupili sme si tam káčera donalda .. jáááj to boli časy. Teraz je všetko len na "internetoch" D Asi sa to aj na mne odrazilo. Najnovšie som si objednala cez » istanok.cas.sk/... predplatné ne Evu a madam Evu.. a bách, o tomto hovorím. Mala by som sa polepšiť
v ranej násťročnici tiež slniečko a fifíka, ale potom to začala byť strašná nuda (ale aspoň mali vystrihovacie papierové modely, len už neviem v ktorom) a potom keď som v 14-15 bola mladý inteleguán čo sa zaujíma o politiku (a videl všetky Zeitgeisty aspoň trikrát a tak, kupovala som si Žurnál každý týždeň, potom ho prestali vydávať.
oh a Quark, na ten by som si vôbec nespomenula a bol fakt super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
kedysi čo si pamätám som si predplatila Fľak alebo ako sa to volalo a Witch, na iné si už asi nespomeniem
Pravidelne (každé číslo) som odoberala Zázračný svět a Vilduv svět.
Teraz si nekupujem žiadny časopis, považujem to za zbytočnú stratu peňazí, nakoľko veľa článkov je na nete.
Fľak
Kamarát/ Bravo
a teraz už nič...
HRÁČ (toto gejmerské obdobie trvalo veľmi dlho a stále si myslím, že to bol najlepší herný časopis, boli tam vtipné veci a listáreň/aj nejaké iné rubriky vedené ženou)
+ GEO
» media0.webgarden.name/images/media0:5... 1.jpg
a momentálne odoberám veľmi nepravidelne a to:
(elektronicky)
a
a
tusim v lete medzi primou a sekundou som si zacala kupovat INko, to bol moj najoblubenejsi casopis lebo tam stale boli moje oblubene hviezdy z High school musical smiley: a obcas som citala od spoluziaciek Kamarata, ale ten ma nebavil, pretoze tam pisali o kapelach a filmoch a takychto veciach co ma vtedy nezaujimalo, kedze som nemala internet.. ale! poznala som z videnia chalana, ktory vystupoval ako hlavny protagonista v tom fotokomixe, lebo byval pri racianskom myte blizko mojej skoly
a teraz necitam uz nic, ked tak vynimocne .tyzden
ja som si kupovala Fľak, , ,neskôr Kamaráta, INko, a potom občas Evu som si kúpila
neskôr okolo tretieho ročníka som odoberal časopis skaut a toten onén (vypadol mi názov) no čítal som v ňom mystiku a smial sa
Skauta som zabudol! Kurník!
A asi máš na mysli Kamaráta
a toto sa tam nezjavilo :
a dobre, fotografa a A2 a živel som v období násťročenstva vlastne poznal iba letmo
v súčasnosti Profit
a čítala som aj bratovho fľaka
teraz už osobne nyšt neodoberám
do obdobia nastrocenstva zasahuju abc, mot, quark a national geographic (ale ten naozaj iba prilezitostne, to s predplacanim nemalo naozaj nic spolocne).
a bolo mi luto, ze som v detstve len tak okrajovo zastihol elektron-zenit
maxi super som si kupoval
noviny
teraz nekupujem skoro nič. Keď tak nejaké super "art" alebo "design" magazines.
potom IN, Eva Girl, sem tam Bravo a Kamaráta, teraz málo kupujem časopisy, ale keď už, tak Geo, Zdravie, Elle, Cosmopolitan, Harpers Bazaar
ale teraz už pár rokov nekupujem nič pravidelne odkedy prestali vydávať In touch v češtine
veľmi často až pravidelne kupované?
Najprv Armáda, potom GameStar/Level/Score, potom sa k tomu pridala Fantázia, a potom GameStar ubudol keď prestal papierovo existovať, a Level+Score ubudli dosť skoro po ňom keď prišiel internet a prestalo ma baviť čítať recenzie furt tých istých piatich hier dokola.
(RPG, RTS, FPS, plošinovka, Molyneuxova najnovšia over-hyped bublina)
Alebo si pamätám, že vždy ked sme išli od doktora tam bol stánok a kupili sme si tam káčera donalda .. jáááj to boli časy. Teraz je všetko len na "internetoch" D Asi sa to aj na mne odrazilo. Najnovšie som si objednala cez » istanok.cas.sk/... predplatné ne Evu a madam Evu.. a bách, o tomto hovorím. Mala by som sa polepšiť
oh a Quark, na ten by som si vôbec nespomenula a bol fakt super