@hoperpohroma vazne na toto sa pytas, ci hura patri do kategorii hydina ci si len robis srandu? ale tak nemusis clovek vediet vsetko len tak mimochodim do hydiny sa zaraduje aj kacica, hus, morka, holub, perlicka
@mefistofel ano uplne vazne doma sme to vzdy volali kura, s hydinou nepracujem a naozaj neviem co vsetko sa do nej zaraduje, proste nikdy ma taketo oblasti ani nezaujimali, odkedy mi siaha pamat vzdy sme mali pc, cize ja som uz odmalicka sedela za pc akurat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Hovädzie
Divina
Hydina
Vsetko uplne rovnako zboznujem
a divinu mám tiež rada
sa divim ze je tam tolko druhov vymenovanych a kuracie neni
alebo je kura hydina?
kazdopadne, skorej je zvlastnost ked mi chuti ine ako kuracie, vseobecne mi maso ani moc nechuti pokial nie je cerstve
a seriózne, fakt vám chutia kuratá?
1) hovadzie
2) husacie
3) kacacie
4) kuracie
Samozrejme musia byt dobre pripravene, co pri prvych troch byva problem.. Zle spravit kura sa asi neda a komu sa to podari by som nohy ruky zlamal...
by si sa cudoval, ako jednoducho sa da kuracie dojebat uz predomna bohuzial bolo parkrat predostrene
výnimočne bravčové a ryby..
(ale najmenej morka z nejakého dôvodu)
2. Rybacie
3. Kuracie
a potom hovädzie s kôprovkou
A este mam velmi rada lososa.