Mám v pláne ísť si po niektorý z rady HP Probookov. Chce to trošku viac kovu a menej vŕzgania . Ak má niekto tento book budem vďačný ak sa podelí so skúsenosťami alebo postrehmi
mám síce 4525s , ale myslím ,že je to takmer to isté...ja som s mojím notebookom spokojná, nekazí sa, neseká, ale nepáči sa mi jeho povrch na vrchnej strane , pretože tam zostávajú otlačky prstov....
tak už ho mám konkrétne 4520s dizajnovo veľmi pekný, neprehrieva sa ako paviliony, naviac ho mám v takej tmavej hnedej. A čo ma potešilo je hlavne to že ten hliník je naozaj hliníkom a nie len nejaká lacná imitácia . Akurát čo by som vytknul tak asi len touchpad pretože je spojený s tlačítkami (na tie v podstate tieš zasahuje dotyková plocha) ale neni to nič hrozné a myslím že som si už na to aj zvykol. Takže myslím že spokojnosť je na pravom mieste vrelo odporúčam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov