Ake mate spomienky na letne tabory ked ste boli deti???
No popri citani temy "prvy bozk" mi tak hlavou preblesklo detstvo a zazitky z taborov....
Akurat som tak spominal jak som v jednom tabore pri TN riesil jedno dievca z Pov. Bystrice a neskor zasa druhe z Matejoviec, teda chcel som ju noo , tu z Ma
Ja som bola v táboroch trikrát a mám fajn zážitky - až na pár deprimujúcich týkajúcich sa priveľkého množstva hmyzu na chatkách a hniezda sršňov na véckach. Len sa mi to nechce vypisovať.
Brat si zlomil ruku v klbe pri nahaňačke z vedúcim(v noci), druhý brat tam dostal z jedla zápal slepého čreva a ja som mal zaplatiť vymenu zamkov v celej chate asi 800SK lebo mi IBA kľuč od izby spadol za drevene obloženie chaty inak si ešte pametám ako sme o pol druhej rano robili kliki vonku na kamennej dlažbe lebo sme sa rozprávali a miesto torty sme ako víťazne družstvo(25 ľudí) dostali polárkový dort....viac nás rodičia do tábora nedali asi sa báli či by sme to prežili
Myslim ze nemam z taborov prilis ani haluzne, ani lasky. Ono by to bolo aj na dost zaujimavy blog, uz sa na to dlhsie chystam.
1. Tanecny tabor - ako jediny celkom v pohode
2. Ozdravovna kde ma vsetci vratane riaditela-doktora povazovali za anorekticku-klamarku a odopreli mi na niekolko tyzdnov (pritom som tam povodne mala byt len par dni) akykolvek kontakt s rodinou (aj telefonicky). Neskor som tam ochorela a mala vysoke horucky, ale to samozrejme zvysoka odignorovali. Miesto aby som pribrala som tam schudla niekolko kg.
3. V tretom tabore som sa otravila z jedla, zvracala som asi 30 krat az ma nakoniec v noci zaviezli do nemocnice, kde som na infuziach zostala este asi tyzden.
že som bola v madarsku na takej hojdačke,kde sedia dvaja oproti sebe a tak sa odrážajú,že jeden je hore a druhý(viete načo myslím však?)...a že som na tom bola so sestrou ktorá bola o moc ťažšia ako ja a trošku som s toho vyletela a hlavou na tyč v strede
ako dieťa mám z toho nočnú moru.. počkať, to boli škôlky v prírode a podobné.. no hrôza! ale teraz chodím do táborov rada, je tam srandy kopec a veľa kamarátov si nájde človek. podľa mňa celkom dobre využitie prázdnin
ja som chodila do skautských...a mám na ne super spomienky. jak som chcela mať všetkých bobríkov a chcela vyhrať všetky súťaže...ako som musela ísť prvýkrát zo skautu do kostola a celkom sa mk tam páčilo. jak sme sa vadili v takými nitranmi. potom strašidelné príbehy,noci pri ohni,noci v stane. druhý tábor bez elektriny a bez vody. ďalší tábor 4 dni pršalo,ale my sme chodili von,aj sa kúpať a na túru. ako som sa bála chodiť na kadibúdu do lesa. jak sme sa učili viazať uzly....no šecko a vééľa. ešte by som šla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
1. Tanecny tabor - ako jediny celkom v pohode
2. Ozdravovna kde ma vsetci vratane riaditela-doktora povazovali za anorekticku-klamarku a odopreli mi na niekolko tyzdnov (pritom som tam povodne mala byt len par dni) akykolvek kontakt s rodinou (aj telefonicky). Neskor som tam ochorela a mala vysoke horucky, ale to samozrejme zvysoka odignorovali. Miesto aby som pribrala som tam schudla niekolko kg.
3. V tretom tabore som sa otravila z jedla, zvracala som asi 30 krat az ma nakoniec v noci zaviezli do nemocnice, kde som na infuziach zostala este asi tyzden.
Jednoducho tabory...to bolo moje.