jaa newem či tu už bola thakaa debata ae podte xD ja osoobne maam už nejake wibrane žee xD Alex Leonardo xD Ema xD Ela aatd xDD je ich 6 sa mi widi xDD
boha jake mena...to už fakt jak rpe psov...sami samovia, sebastianovia, kristianovia a iny buzici...nic v zlom....mam v rodine cca 4 samov tak tak....
a tie zenske..same emy, emmy, sofie vanesy a tak...hrúza....
čo sa chlapcov týka (chcem len chlapcov xD...dievča nechcem...chalani maju setko lahsie)tak by bol Maťko a Igorko...a ak by etda važne bolo dievča tka Diana...
@Lawey má úplnú pravdu.Naozaj jak pre psov.Nejako už nemôžem počúvať tie mená, že Samko,Simonko,Vaneska,Jessica,Sandrika,Sarka šak to čo je toto? Ako vravela @Stmortiis , Damián ešte celkom ujde, lebo to nemá každý štvrtý chlapec na Slovensku. Ale mne sa páči Matej a Martin. Martinov je síce strašne veľa, ale mám pocit, že to meno asi nikdy nezanikne. A dievčenské? Páči sa mi Natálka, ale nedám svojmu dieťaťu meno po mne. Tak možno Monika, alebo...Lenka? Neviem. Monika asi skôr ako Lenka. Neviem no. Ťažko hovoriť teraz. Keďže briketa z osady niesom a nebudem mať deti v 14tich, tak ešte neviem.Keby ste sem napísali viac príspevkov,možno by som sa vami aj inšpirovala..ale čo sa mám Igorom inšpirovať?
@Positive34 presne...to je uplne .... jaksi ludia chcu strasne chodit z modou...a najlepsie je ze ked da niekto taketo "luxusne" meno k priezvisku čo je jak pre sedlaka....najvaic sa mi páči meno jedneho chlapca : Timothy Gazda....
@wewo , @XperiaX s tou Deborou si to este premyslite Poznam jedno dievcatko, kolko ma? 6, 7 rokov? Debora, vsetci ju volaju Deborka, ale ine male diabolske deti ju volajju Debilka A to by ste svojmu dietatu predsa neurobili...
to vázne by ste dali vasim detom také mena,?.mam namysli tie cudzokrajne...ved z toho az v zadku pichne ked to pocut spolu zo slovenkym priezviskom...to je uplne sedlácke keby sa tak volám racej sa ani nepredstavim
ak dvojičky, tak Lesana a Rosana a mne je JEDNO, že ma v puberte zabijú! potom prípadne Nadeždu, aj keď tá ma tiež zabije, ak bude skôr ako Les s Rosou ale stejne to meno milujem ...a také mená, že mám menšiu šancu, že ma dcéry zabijú, asi Klára alebo Ivana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
To je hus...
a tie zenske..same emy, emmy, sofie vanesy a tak...hrúza....
čo sa chlapcov týka (chcem len chlapcov xD...dievča nechcem...chalani maju setko lahsie)tak by bol Maťko a Igorko...a ak by etda važne bolo dievča tka Diana...
Chlapec ominik, Martin, Peter, Richard,Juraj
A ak by to boli dvojičky chlapci tak Phinias a Ferb =D =D =D
k téme : Serena, Debora, Sarah a Liana
Teofil, Aaron, Alan
Ale inak som nad tým už kedysi rozmýšľala a prišla som k záveru, že fakt neviem, lebo všetky sú buď otrepané, alebo strašné, alebo moc odveci...
dcera: Natalia, Ema
dievčatko Andrea alebo Aurora a chlapec Ilarion... ak by bol náhodou aj druhý chlapec tak Martin alebo Lukáš...
Chalan: Kevin,Filip.Jakub
iné dievčenské vybraté nemám. spýtam sa muža
Samci: Sergej, Ivan, Roman, Nikolaj, Аleksej, Sviatoslav
Samice Xénia, Oxana, Alisija, Léša, Máša, Lena, Ivana
Neviem ake by som dal ale celkom fajn su Lucius, Xavier
chalan: Nathan/ Evan/ Seth/ William a ešte nejaké sa mi páčilo, ale teraz ma nenapadne...
chlapec: Dávid / Efraim / Johhny / Jack
chlapec... : Adrián,Dominik,Jakub,Lukáš,Martin,Roman,Tomáš,
ak dvojičky, tak Lesana a Rosana a mne je JEDNO, že ma v puberte zabijú! potom prípadne Nadeždu, aj keď tá ma tiež zabije, ak bude skôr ako Les s Rosou ale stejne to meno milujem ...a také mená, že mám menšiu šancu, že ma dcéry zabijú, asi Klára alebo Ivana
Teoreticky sa nebránim neslovenským menám, ale anglické by som im nedala.