Práve dnes mi znova prestal fungovať môj mobil. Mám ho skoro 2 roky a celkovo je to 5-ročný mobil. Preto si dávam 2 dni na to, aby som zistil, ktorý mobil si vybrať. Už pred mesiacmi som riešil nový mobil, lebo tento sa sekal, už mi pred rokom raz nešiel.
A aj preto sa pýtam vás, milí Birdzovia, aké mobily používate a ako dlho ich máte v stave, že vám fungujú ako nové?
Tento ako aj ostatné mobily mi vydržali asi 2 roky, preto budem zvažovať všelijaké možnosti, teda nehľadám úplne špičkový mobil, ale taký, z ktorého budem mať dobrý pocit a nebudem po roku ľutovať kúpu.
Predošlé mobily boli väčšinou Nokie a jednu vec som si všimol, že všetky mali nekvalitné slúchadlá čo do ich materiálovej kvality.
Jednu Nokiu som menil, lebo sa mi rozbila klávesnica, iný mobil to isté, tento posledný mi aj s prasknutou obrazovkou fungoval, lenže veľa vecí na ňom nefungovalo už pred nehodou.
Takže radšej ako si kúpim nerozbitný mobil, si kúpim naň kryt alebo puzdro, lebo zvyknem mobil pohadzovať, keď sa ponáhľam a Nokie bolo možné veľa krát hodiť bez poškodenia, ale aj tak sa mi to časom vrátilo.
mám najstaršiu šunku na svete,ericsson xperia x8, lebo to bol jediný funkčný telefón čo som doma našla, keď sa môj zlomil na polku , takže z neho max. telefonujem, ale akože vydržal roky rokúce, nie ako dnešné sračky !
Žiadne slúchadlá v balení, nekvalitný foťák, nekĺže, treba nabíjať každý deň, no to za psom zahodiť taký mobil a ešte aj Windows, ktorý nemám v láske @lakero
Slušný, ten reprák na zadnom kryte mám rovnaký a veľmi mi to vadí, lebo často vôbec nepočujem zvoniť. Vraj to malo problém s pripojením, je to v poriadku? @doyouhearme
Mal som samsung S plus 5 rokov Teraz S2 čo sme mali doma tiež z roku 2011 Funguje bez problémov netreba mi nič extra ( Mohol som mať Iphone 6 ). Na youtube,mail a twitch stačí Iné aplikácie v telefóne nemám
Aj mne sa podľa recenzie pozdáva, tá dual sim sa mi páči, foťák a ostatné prvky vyzerajú byť dobré, keď ide o pamäť, to sa dá dokúpiť, každopádne si nie som istý, či budem investovať do jej rozšírenia, keďže rád počúvam hudbu a potrebujem viac miesta, podobne mám 32GB na tomto, čo ma vyšlo celkom lacno, keďže som vychytal zľavu, no najprv potrebujem kúpiť kvalitnejší mobil. @vlcica1989
ja nemám problém s pripojením vôbec a keď mi zvoní, tak mám občas pocit, že to počuť až k susedom (zvoní to určite hlasnejšie ako moja bývalá xperia sp)
@Savvym Slúchadla od telefónu ajtak nepoužívam. Foťák na tú cenu je super. "Treba nabíjať každý deň" ? Nabíjam ho 1-2x do týždňa. Win je omnoho lepší ako android do tej ceny. Za mobil som dal smiešnych 60€ daj toľko za android a po 2 mesiacoch ho môžeš vyhodiť do koša A nenapísal si cenový limit
Schválne, lebo nemám vrchnú hranicu, ale zároveň nepotrebujem prekrásny mobil s mnoho možnosťami, ktoré nevyužijem a v prvom rade mi ide o skutočné skúsenosti ako o nejaké čísla. Lebo porovnával som si tie čísla a mnoho mobilov mi príde proste rovnakých a ťažko si vybrať. Lenže potom príde na rad naozajstné používanie mobilu a viacjadrový procesor nestíha, alebo sa prehrieva, tie slúchadlá sú pre mňa maličkosť, lenže načo vôbec pribaľovať dačo nekvalitné, radšej žiadne. A aby som dokončil moje podmienky, rád by som, aby mi nenabíjal dlhšie ako 2h, pokiaľ má vydržať dva dni na vysokom výkone, takisto potrebujem foťák s bleskom, dosiaľ som nemal mobil s kvalitným foťákom, takže neviem ako veľmi dobrý foťák mi treba a koľko Mpx mi stačí. Momentálne mám 8 mpx. Ostatné som spomenul, slúchadlá by boli bonus, keďže počúvam hudbu a zrovna nedávno sa mi zlomil kábel na jedných veľmi kvalitných, náhoda sviňa, všetko sa mi kazí naraz, ale vyšli ma lacno, ale nemám už náhradné. @lakero @alex458
mám Nokiu C5, tu s tým 5mega focákom, lebo bola aj trojmegová verzia... a mám ho, fúha, už keď som ho dostal mal ale dva roky a ja ho už mám ale zo tri?....
Prestigio 7500 , mam ho uz skoro rok, z casu na cas zamrzne, ale ma 32gb pamat, 13 a 8 mpx fotaky s bleskami..5" displaj.. A teraz ho kurva maju za 112€ , ale uz neviem kde..
Honor 4C, mám ho od decembra minulého roka a funguje všetko ako má, mobil mi už x-krát spadol (aj na displej) a stále je bez škrabanca, dúfam že to teraz nezarieknem ak máš nízke požiadavky, tak by mal perfektne vyhovovať, ja odporúčam
iPhone 6S asi pol roka, som spoko, predtým som mal 2 roky iPhone 4S z druhej ruky, kupoval som ho ako 2 ročný a ďalšie 2 vydržal a spokojnosť, ešte som ho nemal problém predať
@savvym kúp nejaký nexus a máš pokoj, tie telefóny sú stavané na to aby vydržali niečo do budúcnosti takže by bolo dosť nepraktické z ich strany aby sa to pokazilo po 2-3 rokoch, prípadne niečo od LG, Xperia, Samsung spoľahlivé značky, ktoré majú dlhodobú podporu zo strany výrobcu nie niečo čo sice je relatívne dobré v pomere SW/HW ale po 2 rokoch do toho uz nezozenies baterku lebo vyrabaju zas ine telefony, a na update sa ani nepomyslí
Iphone 5 cize uz ho mam mozno nejak 4 roky alebo 3,5 a v pohode vsetko ide okrem power buttonu ktory trosku blbne. Ked si to zratam, ta sa ta investicia vyplatila
ja som sa naštvala a mala som chvílu nokiu uplne starú tlačítkovú a bolo to super akurát smsky boli smrť Tak teraz mám taký starý LG a som spoko
aj na koncerty beriem bez výčitiek!
Píšeš že nemáš hornú hranicu... tak neviem čo riešiš... vykašli sa na lacne a zober Samsung Galaxy s7/edge alebo iphone 6s. Poprípade počkaj na iPhone 7
Pokial by si bral iPhone 6s tak ked bude 7 bude lacnejši.
Ja mám Samsung Galaxy s7 edge a je to TOP mobil nie je čo riešit.
Pokial chceš velky telefon tak Note 7.
Toto su asi najlepšie telefony na trhu takže radim ti nerieš telefony za 200 eur..
Bože čo riešiš- ak nemáš hranicu kúp si iPhone 6s. Za mňa úžasný mobil… ak sa na ňom vyslovene nehráš hry, nepozeráš seriály (ako napr. ja) alebo nie si nalepený na soc. sieťach tak úplne v pohode vydrží baterka, foťak je naozaj dobrý+ funkcia live foto, kvalitné sluchátka sú pribalené, pesničky nahráš cez notebook a máš kvalitný mobil s kopou možnosti ktorý vydrží. iPhone považujem za mobil hodný peňazí, minulý týždeň som skúšala zapnúť svoje staré 3G ktoré bolo kupované ako nové čiže má okolo osem rokov, a v poriadku išlo. Dokonca ho má požičané jeden člen rodiny ktorému sa rozbil mobil a je v poriadku plne funkčné…
Ja by som ti z vlastnej skúsenosti odporučila buď mobil značky Lenovo alebo ešte Huawei (napr. rady Honor). Lenová na to, že niesú vôbec drahé, sú parametrami veľmi kvalitné. Popozerala by som na hej.sk, tam zvyknú mať na mobily parádne zľavy, a dajú sa použiť aj tieto » www.zlavovy-kod.sk/hej-sk/... zľavové kupóny , s ktorými vieš pekne ušetriť.
Ja mam huawei y5 II s hej.sk a som s nim spokojna. Nie je nejako extremne drahy. Zatial my ani nesekol. Baterka je tiez celkom slusna. Pouzila som nan aj trieto zlavy mozno aj tebe pomozu kuponyzdarma.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Tento ako aj ostatné mobily mi vydržali asi 2 roky, preto budem zvažovať všelijaké možnosti, teda nehľadám úplne špičkový mobil, ale taký, z ktorého budem mať dobrý pocit a nebudem po roku ľutovať kúpu.
Predošlé mobily boli väčšinou Nokie a jednu vec som si všimol, že všetky mali nekvalitné slúchadlá čo do ich materiálovej kvality.
Jednu Nokiu som menil, lebo sa mi rozbila klávesnica, iný mobil to isté, tento posledný mi aj s prasknutou obrazovkou fungoval, lenže veľa vecí na ňom nefungovalo už pred nehodou.
Takže radšej ako si kúpim nerozbitný mobil, si kúpim naň kryt alebo puzdro, lebo zvyknem mobil pohadzovať, keď sa ponáhľam a Nokie bolo možné veľa krát hodiť bez poškodenia, ale aj tak sa mi to časom vrátilo.
@alex458
tak ale po mesiaci asi tazko robit zavery o tom, kolko vydrzi dufam ze aspon 5 rokov
Ale už by som bral S7 edge kvôli pamäťovým kartám, odolnosti voči vode a pár drobným vylepšeniam
Alebo počkal, pokým zlacnie Note 7 .. I keď je to len vlastne mierne vylepšená S7 edge s perom
max. spokojna
aj na koncerty beriem bez výčitiek!
Pokial by si bral iPhone 6s tak ked bude 7 bude lacnejši.
Ja mám Samsung Galaxy s7 edge a je to TOP mobil nie je čo riešit.
Pokial chceš velky telefon tak Note 7.
Toto su asi najlepšie telefony na trhu takže radim ti nerieš telefony za 200 eur..