@cerwik to si pamätám, ako si mi to písal, že sa ideš dať strihať. to boli šoky pre teba ale teraz to máš omnoho lepšie dokonca lepšie ako tie mierne dlhé vlasy takto je červ najkrajší
neviem, nemerala som to, ale bolo to tak do polky zadku, absolútne neprestrihané a česať ma museli dvaja ľudia naraz.
Po pás... na základke (1.-4.trieda) potom o niečo kratšie, pod lopatky, v 15 tich najkratšie aké som kedy mala (ak sa neráta môj batoľací vek), po plecia a teraz si ich nechávam znova narásť a ich súčasnú dĺžku neviem popísať
Dosť dlhé, asi pod zadok... Ale to tak do desiatich rokov, potom som to dala dole... Mám ich dosť husté, takže sa to nedalo, hlavne ten každodenný plač pri česaní
kvôli tebe som si tie vlasy odmerala a vyšlo mi 48cm ale to mám teraz, do nejakých 13-14 som ich mala tesne nad riť. ale to som chodila jak divá bára, nevedela som si to česať ani umývať, ani nič.
tak asi tych 6cm no teraz som ostrihany uplne na kratko takze tak,no necham si narast ked pojdem na strednu tak sa nebudem strihat mozno len zarovnavat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
neviem, nemerala som to, ale bolo to tak do polky zadku, absolútne neprestrihané a česať ma museli dvaja ľudia naraz.
ale pokiaľ sú v stave suchom tak to tak nevyzerá bo sú skrútené ako sa len dá
Ale po zadok
ale nosim ich stale zopnute
no aj taky dlhy cop je krajsi ako len taky chvostik