Takže: veľa mladých dievčat má (vraj) strie (biele/ružové pásiky najmä v oblasti zadočku, brucha a prs). Nejde o to, žeby boli príliš pri sebe, ale ide o "kvalitu" kože, ktorá ak je zlá, vytváraju sa tieto už spomínané pásiky, Často sa stretávam s dievča
vobec nie, lebo ako si povedala, je to uplne normalne, na sebe ich vidim iba ja a na ostatnych musia byt naozaj VELMI vyrazne, aby som si ich vobec vsimla a ak si ich vsimnem, tak sa nad tym nijako viac nezamyslam, no tak ma strie, no co.
Je to normalna "vec" ktoru pozna skoro kazde dievca. Ja nastastie ich mam skoro neviditelne. Poznam ale dievca ktore ich ma doslova krvave a lutovala som ju, lebo ona tiez mala z toho sialeny komplex. Snazila som sa jej viackrat vysvetlit ze normalni ludia a aj muzi vedia, ze za to nemoze a nebudu sa jej posmievat. Ale bohuzial, neda si povedat
No tak na rovinu. Otázka je tu preto aby som upokojila samu seba. Mám strie na zadku a strašne ma to trápi. Štíhla postava, dlhé nohy .. a strie. Strašne mi to vadí a chcem len vedieť ako sa na to pozeraju ostatní. Ja viem, že by som nemala brať vážne to čo si myslia iní, ale toto ma zaujíma .. Či možem kľudne spať a nebáť sa toho, že sa to niekomu hnusí.
Kebyže viem, že niečo nie je moja chyba (a to toto fakt nebýva), tak sa z toho obzvlášť nekomplexujem. Však ja neviem, čo by si mal pomyslieť normálny človek - každopádne mám pocit, že to na prvý pohľad ani nie je povšimnuteľné a ak, tak.. dofrasa, kam sa ten človek pozerá?
@tanecnica002 ježiš, to je mi komplex toto . Máš piči a kľudne spi. Aj keby si mala striu (furt neviem čo to je) cez polku tela, tak to môže byť každému jedno.
Ak je to na viditeľnom mieste, tak si to všimnem, ale nejak to neriešim... Inak, nežerte toľko cukru (sacharidov) a budete mať menej problémov s pleťou - vysoká hladina cukru v krvi je kožu najväčší zabijak
@willbebetter aj ja som mala cervene az fialove, niekolko mesiacov vkuse.. isla som koznej a dala mi na to nejaky gel a aspon mi to zbledlo.. ta baba skusala koznu?
@flegma1triedy zvyknuť si,, dá sa ... ale nie keď pribudaju .. našťastie mám čisté svedomie pretože viem, že sa mi nevytváraju preto, žeby som sa nejako brutálne prežierala a moja pokožka by nezvládala toľké naťahovanie ale "vďaka" mojej výške.
@hoperpohroma presne aj na toto som sa chcela popýtať .. zaberaju tie rozne géliky a krémiky a podobné blbosti? Keď som si prezerala ceny v lekárňach a drogérkach až sa mi oči skrížili .. tak neviem či sa oplatí utrácať za to ..
@zajkousko môže byť tučný človek bez strií a chudý so striami, takže si napísal poriadnu blbosť. a ja práve keď som schudla 4 kilá tak sa mi spravili strie na stehnách a už sa toho zbaviť neviem aj keby som plávala od rána do večera.
No povedzme si to takto: Je nenormálny počet mužov/chlapov/chlapcov ktorý ku sebe potrebuju dokonale dievča .. A je možné že strie považuju za obrovsku nedokonalosť .. A potom aby ženy nemali komplexy
@majusssska Prečo by to mala byť blbosť ? Žena chce byť pre muža dokonalou. A možno je to len blbosť ktoru si ženy namýšľaju ale maju pocit že ak nie su ako z časopisu, nebude o nich záujem .. Možno si to niektoré s prehnaným sebavedomím nemyslia ..
@tanecnica002 Lebo je to blbost...vsetky tie skraslovacie picoviny robite len kvoli sebe, tak to nezvalujte na nas, ze pri sebe potrebujeme dokonale zeny... Nie nepotrebujeme....
@tanecnica a vidis rozdiel medzi tym, co si napisala v @37 a @41 ?
najprv si pisala o tom, ze "Je nenormálny počet mužov/chlapov/chlapcov ktorý ku sebe potrebuju dokonale dievča" a potom si to zrazu otocila na to, ako zena chce byt pre muza dokonala. a medzi tymito dvomi vecami je teda obrovsky rozdiel!
mne sa skor zda, ze nie tie s prehnanym sebavedomim si to nemyslia, ale skor si to myslia tie, ktore maju to sebavedomie strasne mizive.
a chcela by som vidiet, kolko chlapov pri sebe ozaj chce vyzorovo dokonalu zensku-bez strii, bez celulitidy, bez neviem akej chybicky krasy. lebo mne sa tak zda, ze taketo veci nie su vo vztahu rozhodujuce a ak su, tak dakujem pekne za taky vztah
@nicolkaa Toto je prekrutené .. Len príklad: Chodila som 18 mesiacov s chalanom, ktorý ma (vraj) miloval taku aká som .. Ale i tak som mala strach po tých 18 mesiacoch odhaliť sa pred ním .. Všade sa strkaju prsnaté dokonalé ženy s dokonalým zadkom (bez strií!!) a tie u nich boduju .. Vždy tam bude obava či strach ..
@majusssska Tak možne nie nenormálny počet .. Ale veľa .. Príď si ku mne na sídlisko a predstavím ti hneď piatich takých, pre ktorých nie je dobrá ani ich vlastná matka ..
@tanecnica002 tak naozaj nechapem, naco sa takymi individuami vobec zapodievas
z @46 mam naozaj pocit, ze u teba to bude s velkou pravdepodobnostou nizke sebavedomie, inak si vetu "Všade sa strkaju prsnaté dokonalé ženy s dokonalým zadkom (bez strií!!) a tie u nich boduju .. Vždy tam bude obava či strach " naozaj neviem vysvetlit.
kazdemu normalnemu chlapovi je ukradnute, ci mas strie alebo nie, ale co je na zenskej tisickrat horsie nez strie, je prave nizke sebavedomie. cize fakt ser na to a radsej si buduj troska sebavedomie.
@tanecnica002 tak ja tiež nemám bohvie aký výzor a snažím sa na sebe pracovať, aby som nemala malé sebavedomie.. proste si treba nájsť niekoho, kto si uvedomuje, že krása s prázdnou hlavou ťa očarí na chvíľu a potom onudí a keď s tebou niekto chodí 18 mesiacov tak pochybujem, že mu bude robiť problém to, že máš strie.. skôr by sa mohol cítiť urazený za to, že pred ním máš stále obavy
@nicolkaa To nebolo len zo strií.. Neviem či to nebol moj najmenší problém .. proste vešetko .. Moju tvár poznal 18 mesiacov .. Ostatné sa ešte len chystal spoznávať
@tanecnica002 podľa mňa ale fakt máš malé sebavedomie furt tu budú krajšie dievčatá ako ty a aj krajší chlapci ako tvoj frajer, stačí mu len dôverovať, tak ako aj on tebe, že ho nevymeníš za lepšieho. ja neviem, ja keď som mala priateľa, videla som všetky jeho chyby a poznala desiatky chlapov čo boli v niečom lepší ako on, ale nevymenila som ho lebo to bol ON aj s chybami.. nemusíš byť najkrajšia, najvtipnejšia a s najlepším zadkom aby si bola pre niekoho najlepšia
@nicolkaa Vážne: SEBAVEDOMIE MáM OK. Keď sa pozriem do zrkadla pomyslím si "toto som ja" a často sa na seba usmievam .Nemračím sa nerozťahujem si tvár a ani si nepredstavujem že by to mohlo byť lepšie .. Krivý noštek može mať každý a aj tak si ho dokážem všimnuť len ja a ak si to náhodou aj niekto všimnem povie že je to zlaté a padla .. Som štíhla, vysoká všetko v pohode .. Vadilo mi akurát tak to strie, pretože je to proste síce drobná ale tak či tak nejaká tá nedokonalosť .. a Poviem si že žena ktorá práve prechádza oproti mne je krásna ... Ale krásna inak než ja ..
@tanecnica002 ak ti to velmi vadi nasetri peniaze a ak nesu velmi velke laserom by to mali vyhladit. Ja mam strii fakt vela a nejak mi to neprekaza. Ked boli cervene vtedy to bolo take no, ze sa na mna chodili pozerat ludia z inych tried, na ruky, cicky, chrbat a tak
kedy ako, zalezi aj od toho, ci je baba normalnej vahy a ma strie - to velmi neriesim alebo ci je velmi velmi tucna a ma strie - vtedy si povzdychnem, ze by mala urobit nieco pre svoje zdravie, lebo obezita je nebezpecna a cim dalej viac a viac mladych bab zabuda na zdravu stravu a zivotny styl a potom placu, ze su tucne. a pritom velmi male % ma tucnotu sposobenu chorobou alebo geneticky (co samozrejme nie je ich chyba).
1) za strie si nikto nemoze. ci sa vytvoria zavisi na kvalite koze = geny
2) strie nezmiznu, su to jazvy v spodnej vrstve koze
3) strie casom blednu, ked sa vytvoria su krvave, casom uplne zblednu ale nikdy nezmiznu, ked sa koza opali, vidno ich, tak ako kazdu jazvu, trocha viac
4) mozete na seba patlat aj krv z jednorozca, aj tak vam nezmiznu. mozno rychlejsie vyblednu/ trocha sa stiahnu
5) ked vidim strie, poviem si - aha strie. vacsinou ich zhliadnem na vlastnych bokoch, je mi sumafuk ci ich niekto ma alebo nema
6) moje vlastne strie su mi ukradnute. su tam. ked sa niekomu nepaci - nech sa paci smerom prec a netreskni dverami.
7) kazdy komu zalezi na tom ci niekto (ne)ma strie je idiot
Ja neviem, kým to každý nespomínal, ani som nevedela, že niečo také je (a už vonkoncom som to na nikom nevidela, buď je to tak nenápadné, alebo na partiách skrytých bežným očiam), tak čo?
Možno, že by som trocha inak reagovala, ak by som také dačo mala, ale na druhej strane, mám toľko oveľa viditeľnejších nedostatkov, že nad týmto by som fakt len mávla rukou
Strie sú podľa mňa úplne normálna záležitosť. Väčšina ľudí si to spája s priberaním ak viem, ale hlavnou príčinou je podľa mňa intenzívny rast počas puberty alebo aj rýchly nárast svalovej hmoty. Jeden kamarát má na chrbte strašne výrazné strie, vyzerá to ako jazvy po bičovaní.
@hoperpohroma pravdupovediac, neviem. ja som bola v tom, ze striam sa da len predchadzat - pravidelnym natieranim a masirovanim danych partii (to iste ako tehotne zeny si kremuju a jemne masiruju brusko) - ale vo veku ked sa strie z nicoho nic vytvoria si to este maloktore dievca dokaze ustriehnut ako prevenciu
a myslela som ze jediny sposob ako sa ich nasledne "zbavit" je laser. ale urcite jej poviem o koznej. nepamatas si nahodou aj na nazov toho gelu?
Mám veľa kamošiek , ktoré majú strie buď na prsiach , bokoch alebo stehnách.Ale ani jedna z nich nie je obézna alebo dačo také majú normálne postavy...Ale tak keď už začnú rýchlo rásť tie prsia alebo sa začnú rozširovať boky tak tá koža to nezvládne a vytvoria sa strie Ja mám tiež tie svoje na lýtkach kvôli tomu že som sa rýchlo vytiahla do výšky ( nie do šírky Skôr by som povedala , že s týmto má viac problémov chudých dievčat než tučných...
@willbebetter no ved to, ze ja som mala mozno 12 a vobec som necakala ze sa mi nieco take spravi, ani som nevedela ze nieco take existuje, preto som nic ako prevenciu nepouzivala =/
ja ani neviem ci mam strie .... ale take tie krvave su nechutne a nech mi nikt nehovori ze nie... hlavne na tucnych ludoch, nemozu za to, ze ich maju, ale na nich je to este nechutnejsie... ale to casom vybledne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
ale nie, aj ja ich mam a myslim ze vacsina dievcat.. a ked ich uz mam, aj tak s tym nic nespravim, tak mozem mat v akurat
no max. súcit
@6
a ako keď som jednu mini zbadala na sebe, skoro som sa rozplakala, ale tak človek si zvykne
kebyže mám (LEN) strie, tak na kúpalisko chodím.
ked uz strije mas, nezmiznu ti ale aspon zblednu..
...tak sa hanbia a čo?
najprv si pisala o tom, ze "Je nenormálny počet mužov/chlapov/chlapcov ktorý ku sebe potrebuju dokonale dievča" a potom si to zrazu otocila na to, ako zena chce byt pre muza dokonala. a medzi tymito dvomi vecami je teda obrovsky rozdiel!
mne sa skor zda, ze nie tie s prehnanym sebavedomim si to nemyslia, ale skor si to myslia tie, ktore maju to sebavedomie strasne mizive.
a chcela by som vidiet, kolko chlapov pri sebe ozaj chce vyzorovo dokonalu zensku-bez strii, bez celulitidy, bez neviem akej chybicky krasy. lebo mne sa tak zda, ze taketo veci nie su vo vztahu rozhodujuce a ak su, tak dakujem pekne za taky vztah
z @46 mam naozaj pocit, ze u teba to bude s velkou pravdepodobnostou nizke sebavedomie, inak si vetu "Všade sa strkaju prsnaté dokonalé ženy s dokonalým zadkom (bez strií!!) a tie u nich boduju .. Vždy tam bude obava či strach " naozaj neviem vysvetlit.
kazdemu normalnemu chlapovi je ukradnute, ci mas strie alebo nie, ale co je na zenskej tisickrat horsie nez strie, je prave nizke sebavedomie. cize fakt ser na to a radsej si buduj troska sebavedomie.
ak ma niekto problem po 18 mesiacoch sa pred svojim chlapom odhalit, tak sa naozaj treba naucit povedat si to "fiha" na seba pred zrkadlom.
ano ale tým plávanim sa predchádza ich tvorbe, treba sa aj kontrolovať v jedení, nie keď je už neskoro:/......filip
a po ženách sa nepozerám
1) za strie si nikto nemoze. ci sa vytvoria zavisi na kvalite koze = geny
2) strie nezmiznu, su to jazvy v spodnej vrstve koze
3) strie casom blednu, ked sa vytvoria su krvave, casom uplne zblednu ale nikdy nezmiznu, ked sa koza opali, vidno ich, tak ako kazdu jazvu, trocha viac
4) mozete na seba patlat aj krv z jednorozca, aj tak vam nezmiznu. mozno rychlejsie vyblednu/ trocha sa stiahnu
5) ked vidim strie, poviem si - aha strie. vacsinou ich zhliadnem na vlastnych bokoch, je mi sumafuk ci ich niekto ma alebo nema
6) moje vlastne strie su mi ukradnute. su tam. ked sa niekomu nepaci - nech sa paci smerom prec a netreskni dverami.
7) kazdy komu zalezi na tom ci niekto (ne)ma strie je idiot
8) dievca, zeny z casopisov? photoshop.
este nejake otazky?
Možno, že by som trocha inak reagovala, ak by som také dačo mala, ale na druhej strane, mám toľko oveľa viditeľnejších nedostatkov, že nad týmto by som fakt len mávla rukou
a myslela som ze jediny sposob ako sa ich nasledne "zbavit" je laser. ale urcite jej poviem o koznej. nepamatas si nahodou aj na nazov toho gelu?
ten krem sa vola Bonella a stal 10 eur