Ake predmety mi okrem chemie bude v buducnosti treba na chemicke inzinierstvo?
Ludkovia asi o tyzden si budem volit predmety a kedze som na bilingvalnom tak tam ked si nieco vyberiem tak to mam az do konca a to co si nevyberiem to uz nebudem mat. Musim si 14 hodin navolit do rozvrhu.... Uz priblizne viem co by som chcel studovat a p
@corwinuss tak asi najlepsie. Aspon ked u nas bola o tom prednaska, tak hovoril, ze dost vela matiky treba. V niektorych oborch na chemickej skole moze byt zapoteby aj biola ale pri cistom inzinierstve skor nie
@bress pre dobrý pocit aj ten seminar z bio by som si dal...… Ja si myslím , že plná fyzyka by bola na hovno keď si predstavím koľko málo mi z tej fyziky reálne treba....
@cjubou nič konkrétne sa tam nepíše...… Z troch predmetov maturovať isto nepôjdem takže fyzika vs. matika a asi matika sa viacej hodí..... ale každopádne si aspon seminar dám
@corwinuss no na chemicke inzinierstvo ta zoberu bez prijamock to viem urcite...
Dalej tam budes urcite potrebovat chemiu,matiku a fyziku myslim, ze tiez....Takze ...Akoze na maturitu by som si asi dala matiku,chemiu a potom ked tak jeden predmet naviac...Ale to len ako chces...kazdopadne v skole fyziku budes potrebovat urcite...
@apprentice To, že berú bez prijímačiek to neznamená , že berú všetkých Pozri maturovať mi je najlepšie za chémie a matiky a fyzu si dam 4-hodinovku a nepojdem maturovať.... Ako pozri ani s jedným nemám problém.... A bio mi netreba ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A k téme: neviem presne, ale tipoval by som fyziku alebo biolu. Ale to je fakt len tak do vetra, možno sa mýlim.
A k tej klávesnici.
Otvor si ovládaci panel nájdi si čas dátum a nastavenia regionu a tam si pridaj jazyk klávesnice.
skôr by som povedal, že maturita z fyziky a z matiky len seminár - mal by si si pozrieť, či na škole vyžadujú pre daný odbor
Dalej tam budes urcite potrebovat chemiu,matiku a fyziku myslim, ze tiez....Takze ...Akoze na maturitu by som si asi dala matiku,chemiu a potom ked tak jeden predmet naviac...Ale to len ako chces...kazdopadne v skole fyziku budes potrebovat urcite...