Občianska.. ale len kvôli učiteľke, ktorá je akože veľká psyhologička, ale príde do triedy a začne sa tam sťažovať ako toho má veľa aká je unavená čo všetko musí stihnúť a hlavne vtĺka nám svoje komunistické ideály do hláv !! neznášam ju hovoríme jej pani profesorka depresia
najlepšia je to sklovina ....chemiu som neznášal ale dokázal som sa ju nejak naučit ...na fyziku som nemal čas ...a občianska ...no to je osobitná kapitola ...ale keby sa my chcelo a nemal som deravú hlavu tak by som sa ju aj naučil...ale vlastne na to sa ani netreba učit
Najviac neznášam biolu, litiku, nosku, dejepis a pomaly začínam neznášať aj neminu. aj keď s ňou nemám žiadne problémy, ale tá učitelka robí všetko pre to aby som ju neznášal
Jednoznačne matika, nebyť jej, tak som prospel s vyznamenaním, takto ledva prechádzam do ďalších ročníkov a fyzika čisto kvôli profke, tá je zakomplexovaná jak hovado ináč mám v podstate ostatné predmety rád ale aj tak by som najradšej všetko okrem DEJ a GEO vymenil za cudzie jazyky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Vlastne hej nemčina
a telák, ale to len kvôli mojej úžasnej učiteľke... (ach)
možno by ani tak neštvali keby, že máme normálne profesorky !!! vr
matika
fyzika
chémia
biológia
estetika
grrrrrrrr!