ke mena sa vam zo zahranicia pacia ? potrebovala by som to vediet lebo momentalne sa chystam pisat knihu a uz ma ziadne normalne mena nenapada ale nehladam nejake slovenske len zahranicne napr americke nemecke francuzske ... to jejedno takze dufam ze m
Eugene, Hugo, Jacob, Ella, Marina..a keď si spomeniem na viac, tak dopíšem A tiež sa mi páči, keď sa meno zhoduje s osobnosťou postavy, tak si potom skús niekde prečítať aj charakteristiky mien
mne teraz napadajú len tie také zo seriálov od Sheldona, Leonarda, Theodora Evelyna, Barneyho až po Lorenza von Materhorna ale to len asi preto, že sú zahraničné...ale naj sú tie tie také vo viacerých jazykoch rovnaké alebo len s malou zmenou ako Adam, Peter, Martin a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
A do prdele neviem si spomenúť teraz
A ešte Trisha, ale to mám tiež z knihy
Neviem, mne sa najviac páči Susanne aj po slovensky ako Zuzana aj po anglicky.
Kevin, Andy, Péter
a Horacio.
Ava, Chloe, Mia, Leah, Ashley....
a v podstate sa mi páči aj anglická, talianska a francúzska podoba môjho mena (Clare, Chiara, Claire)
zo ženských mi nenapadne nič
Česko sa za zahraničie asi neráta, ale Aleš a Eliška sú dokonalé
mne teraz napadajú len tie také zo seriálov od Sheldona, Leonarda, Theodora Evelyna, Barneyho až po Lorenza von Materhorna ale to len asi preto, že sú zahraničné...ale naj sú tie tie také vo viacerých jazykoch rovnaké alebo len s malou zmenou ako Adam, Peter, Martin a tak
zenske- Mila, Nera