sitcomi vsetky...vlastne vsetky serialy ake kedy sli na markize: Joan z Arkadie-perfektnu myslienku ma tento serial NCIS-no proste haluz Bez stopy-Danny je zlaty veronica mars-menovkyna Dva a pol chlapa-jedinecne Priatelia-jedinecna klasika Pripady Sue Thomasovej-tiez perfektne niet co dodat Kobra11-haluz Komisar Re roste najlepsie klasika a tie nove serie skvele ale nemecke serie su lepsie Step by step a proste vsety tieto typy serialov proste vsetko co kedy slo na markize
Čo som pozerala kedysi bolo Veronica Mars (až dokiaľ ju nezrušili... škoda, bolo to dobré), Dva a pol chlapa, Alias som strašne žrala, z toho som videla každú epizódu. Aj z Charmed a Friends. FBEye : Sue Thomas mám každú časť pozretú , Tru Calling, Ghost Whisperer (už sa neviem chytiť na tie nové časti ). Gilmore Girls som pozerala pravidelne, to som tiež mala rada, Kyle XY som pozrela až do konca, čo išiel u amíkov, a bola som totálne zamilovaná do Prison Break.
Momentálne fičím na Vampire Diaries, Gossip girl (3.séria), občas Melrose Place (nové), One Tree Hill (trebalo by dopozerať 6.tu sériu, aby som dobehla amíkov), Supernatural (to je fantastické.. moje numero uno), House M.D., Grey"s Anatomy, Bones (piata séria je perfektná, PERFEKTNÁ)... a toť vsjo. Poslednú dobu pozerám omnoho viac seriálov, než filmov
HIMYM, Gossip Girl, Greys Anatomy, Flash Forward, Bones, 30 Rock, Melrose Place, Dollhouse, Nip/Tuck, True Blood, Skins... Tieto sledujem pravidelne... Plus ešte nejaké staré ako napríklad Sex v Meste, Buffy, L word, Priateľia...
Naposledy ma totalne dostal Death Note. Nikdy by som si nemyslela, ze ma anime moze zacat tak bavit. Dost ma to prekvapilo. Je to neskutocne navykovy serial.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
A ked som bola mladsia, pozerala som kazdy den Roseanne. To bolo super
Trava (Weeds) - odporucam vsetkym,co to nepoznaju
The Simpsons
Futurama
Kauzy z Bostonu (Boston Legal) - inteligentny humor,skvela zapletka a priesotry sudnych sieni ja mozem
Kobra 11
Gilmore girls
..kratky zoznam
Momentálne fičím na Vampire Diaries, Gossip girl (3.séria), občas Melrose Place (nové), One Tree Hill (trebalo by dopozerať 6.tu sériu, aby som dobehla amíkov), Supernatural (to je fantastické.. moje numero uno), House M.D., Grey"s Anatomy, Bones (piata séria je perfektná, PERFEKTNÁ)... a toť vsjo. Poslednú dobu pozerám omnoho viac seriálov, než filmov