presne neviem ... ale tak vo všeobecnosti niečo dokázať ... nájsť môj zmysel života , pravdu ....splniť svoje predsavzatia aby som bola spokojná so sebou ja, no aj ľudia navôkol ... urobiť ľudí okolo seba šťastnými...spraviť niečo prospešné pre spoločnosť
Mazetový byt,vyštudovať farmáciu, dobre zarábať, mať manžela, ktorý ma bude milovať, mať deti, ktoré budú zdravé a ktoré neupadnú do problémov dnešnej mládeže (rôzne závislosti) a pekný spokojný život plný lásky, úsmevov a hlavne bez faloše a klamstiev!!
moje ambície sú stať sa doktorkou - detskou alergologičkou a liečiť dedi, ktoré trpia alergiami a podobnými neduhmi nie len medikamentózne ale aj prírodnými zdrojmi a presadzovať zdravý štýl života, pretože všetky choroby si človek spôsobuje sám, či už vedome alebo nie
A k téme....nájsť si dobrú prácu, získať nehnuteľnosť (och bože, keby sa nám tak podarilo tú, ktorú chceme! ), mať 2 zdravé deti a potom začať nejakú brutál kariéru...mala by som aj podnikateľský plán, ale neviem, či niekedy budem mať guráž sa do toho pustiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Kedže kariera vyštartovala na maximum,sakramentsky sa mi darí,bolo by dobré sa napratať do vzťahu a správať sa v ňom schopne...
TO by bol asi aj môj sen momentálne byť normálna,fakt,že normálna,seriózna,kľudná,sediaca doma...
Obávam sa,že plán-sen splnený nebude...
moj sen je mat sen
je dobré nechať si to pre seba...a je tiež dobré mať osobný, aj profesionálny cieľ. Predstavy mi veľmi pomáhajú pri napĺňaní cieľov.
Pozri napr. @38 ...
@hanka12 To sa mi páči, len sa toho drž!
A k téme....nájsť si dobrú prácu, získať nehnuteľnosť (och bože, keby sa nám tak podarilo tú, ktorú chceme! ), mať 2 zdravé deti a potom začať nejakú brutál kariéru...mala by som aj podnikateľský plán, ale neviem, či niekedy budem mať guráž sa do toho pustiť...
ďakujem,dobre sa to číta Áno, naozaj mám 16 rokov