záleží aj od veku dosť..napr moja mama (nad 40) bola minulý rok na operácii, a doma bola 3 mesiace a stále ju to bolelo...ale tak kamarát (20 r.) sa zotavil po dvoch týždňoch a teraz ide hrať futbal znovu
zaleži čo ti robili artroskopia, plastika, voda v kolene atd. ale ber to tak nikdy to už nebude tak fungovať ako pred operaciou koleno je strašne zložity klb
Mal som 3, jedno stehno mám stále cca o 3 cm tenšie, úplný drep už asi nikdy v živote nespravím, ale neobmedzuje ma to ani pri športe, aj keď to koleno už nikdy nebude také, aké bolo predtým...
@lilmia zaleži ake maš očakavania potom ale kamoš čo mu robili artroskopiu tak niekde kopal take lowkicky, že nohu by s nimi niekomu zlomil a po atroskopii mu tak akurat koleno vykoči ak to skusi nohu ma nepoužitelnu na nejake tvrdšie kopy
Ó, koľko fanúšikov U mňa to bola plastika predného skríženého väzu.
No... je to asi miliónkrát lepšie, ako bez operácie. Operovali ma teraz v septembri a šport budem môcť zachvíľu začať (kolektívny šport), hrozne sa teším. Mal tu už niekto konkrétne tento zákrok a športuje s tým?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A rozhodne mám pocit, že žijem normálne.
No... je to asi miliónkrát lepšie, ako bez operácie. Operovali ma teraz v septembri a šport budem môcť zachvíľu začať (kolektívny šport), hrozne sa teším. Mal tu už niekto konkrétne tento zákrok a športuje s tým?
Inak hadička s krvou je najlepšia.
ale operovat ma nechcu
ale podla všetkeho vraj po operacii je to vždy lepšie..ale zavisi to aj od druhu zranenia