syry k vinu velmi nejedavam.. ale inak mi chutia vyrazne syry, minule som si kupil vo fresh markete kravsky syr a ten sice smrdel jak hnoj, ale chut mal neskutocnu... a aj plesnove mam rad (vsetky doradu)
No ja si nemozem pomoct, ale mne asi najviac chuti taky ten kremovy Leerdamer ci ako sa to pise, ma na obale asi...slivku? Ale ked uz tak jem syry s olivami a nie s vinom
hocijaké syry k hocijakému vínu aj víno samostatne aj syry samostatne, proste jedno lepšie ako druhé, syry či už tvrdé, čerstvé, údené, plesnivé smodrou plesnou, s bielou plesnou na povrchu, nakládené v oleji, alebo rozpustené v mikrovlnke, no jedna básen
Naposledy som robila syrovú misu minulú jeseň k jednému bielemu (teraz neviem, či prvému alebo druhému) najlepšiemu ocenenému slovenskému vínu z minulého ročníka (2011). Naaranžovala som mozzarellu, údený oštiepok a klasický eidam do rôznych kombinácií spolu s muškátovým hroznom a malými kúskami čerstvej bagetky podanými vedľa. Bola to orgazmická kombinácia a myslím, že som práve vyhladla
syry k vínu nejem...lebo máloktoré víno mi chutí-teda len Cinzano a domáce viničkové..a zo syrov mám rada eidam,veselá krava ,oštiepok,mozzarella, bryndza a tvaroh(aj to sa ráta medzi syry vraj)...plesnivý zjem len ked je okorenený z Tami a aj to ne s modrou plesňou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
veselá kráva...
jj no... nevhodná konzistencia čo ja viem, mne chutili doteraz všetky okrem ementálu a tie veci z kozieho mlieka sú tiež grc
skús toto » www.cheeseke.sk/index.php/vinoa...
+
A nechceš si inak zmeniť avatar na nejakú aktuálnejšiu fotku? Teraz máš lepšie vlasy ako na tej kvetinovej fotke