Baby, prosím aké tabletky vám pomáhajú pri bolestiach cez krámy, lebo ja už som vyskúšala dosť veľa a nič z toho... a tie bolesti nie sú také, ktoré sa dajú predýchať, ale také, že sa neviem postaviť z postele....
mne pomáha, keď sa skrčím do klbka a priložím si na brucho niečo teplé, čo zahreje, to zvykne uvoľniť kŕče. plus možno by zabralo pravidelne cvičiť, alebo brušné tance, pre lepšie prekrvenie, to pomohlo mojej Mutti. držím palce
antikoncepcia pomáha - nemávala som bolesti vôbec a aj krvácanie bolo slabšie a kratšie... ak sú bolesti naozaj neznesiteľné, je zbytočné trpieť - povedz mame, alebo sa k lekárovi vyber aj sama - on ti poradí najlepšie
a naozaj pomáhajú aj brušné tance, aj nejaký šport, alebo napríklad horúca sprcha... a aj orgazmus
Ďakujem, zabila som si 2 paraleny, na pol hodku som zaspala, na brucho som si dala teply obklad a bola som v klbku pomohlo.... ale neviem na koľko...a teraz, kedze som od rána nič nejdela, idem jesť ! .. Ďakujem všetkým !
ibalgin 400, ale vždy si musím zabiť aspoň dve... inak mi v živote nič iné nezabralo a to som tých sračiek už brala kopu.. len škoda, že je to strašne návykové.. organizmus si potom na to rýchlo zvykne a už to musím brať stále
na kramy pomaha sport, pokial ich nebudes mat venuj sa nejaku sportu alebo vela tancuj, proste sa pohybuj. Pocase ta to bude menej boliet a lieky pomozu uvidis
hadiatko, v prvom rade je dolezite aby lekar zistil, ci je to len predmenstruacny syndrom (PMS) alebo sa jedna o nieco zavaznejsie.
Pokial je to PMS, da sa z toho vyliecit. Mam to vyskusane na vlastnej kozi. Dolezite je upravit stravu!!! Vyhybat sa hlavne sladkostiam, cokolade, rafinovanemu cukru , kofeinu a roznym kolovym napojom a pod. a jest viac ovocia, zeleniny , orechov a semiacok. Dalsia velmi dolezita vec je uzivat pravidelne PRIRODNE doplnky vyzivy. Pri PMS su najdolezitejsie: B-komplex, Kalcium s magneziom a Zinok. Ja uzivam vitaminy od firmy Nutrilite, pretoze to je jedina firma na nasom trhu, ktora vyraba 100% prirodne doplnky vyzivy a rastliny si pestuje na svojich organickych farmach. Odkedy ich uzivam, nemam PMS a nebola som chora uz skoro 10 rokov, mozno aj viac...A cenovo su velmi prijatelne. Denna davka 11 vitaminov a 8 mineralov ma stoji okolo 0,80 centov!
Velmi dolezite je mat aj pravidelny pohyb. Najlepsia je joga, rychla chodza alebo lahke aerobne a strecingove cviky.
Na PMS tiez pomahaju rozne analgetika a hormon. antikoncepcia, ale rizika, ktore so sebou nesie ich uzivanie, mne osobne za to nestoji. A mam odskusane, ze sa da zbavit vseliakych "neduhov" aj prirodnou cestou, len clovek musi mat disciplinu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
mne pomáha, keď sa skrčím do klbka a priložím si na brucho niečo teplé, čo zahreje, to zvykne uvoľniť kŕče. plus možno by zabralo pravidelne cvičiť, alebo brušné tance, pre lepšie prekrvenie, to pomohlo mojej Mutti. držím palce
Ale dovtedy (od 14) som fungovala vždy cez menzes na ibalginoch, mne našťastie zaberal...
a naozaj pomáhajú aj brušné tance, aj nejaký šport, alebo napríklad horúca sprcha... a aj orgazmus
A HAK by na to mala byť dobrá, ale ak to nepotrebuješ, tak si ju nedávaj predpísať len kvôli tomu.
Pokial je to PMS, da sa z toho vyliecit. Mam to vyskusane na vlastnej kozi. Dolezite je upravit stravu!!! Vyhybat sa hlavne sladkostiam, cokolade, rafinovanemu cukru , kofeinu a roznym kolovym napojom a pod. a jest viac ovocia, zeleniny , orechov a semiacok. Dalsia velmi dolezita vec je uzivat pravidelne PRIRODNE doplnky vyzivy. Pri PMS su najdolezitejsie: B-komplex, Kalcium s magneziom a Zinok. Ja uzivam vitaminy od firmy Nutrilite, pretoze to je jedina firma na nasom trhu, ktora vyraba 100% prirodne doplnky vyzivy a rastliny si pestuje na svojich organickych farmach. Odkedy ich uzivam, nemam PMS a nebola som chora uz skoro 10 rokov, mozno aj viac...A cenovo su velmi prijatelne. Denna davka 11 vitaminov a 8 mineralov ma stoji okolo 0,80 centov!
Velmi dolezite je mat aj pravidelny pohyb. Najlepsia je joga, rychla chodza alebo lahke aerobne a strecingove cviky.
Na PMS tiez pomahaju rozne analgetika a hormon. antikoncepcia, ale rizika, ktore so sebou nesie ich uzivanie, mne osobne za to nestoji. A mam odskusane, ze sa da zbavit vseliakych "neduhov" aj prirodnou cestou, len clovek musi mat disciplinu.