@nihili nie je na to požičiavanie už trocha neskoro? Si sa mala ozvať vtedy, som bola z toho toho trocha deprimovaná (ale stále lepšie ako spolužiačka, ktorej to po prvom raze päť mesiacov neprišlo a robila som si z nej srandu, že je tehotná )
@mielikki : tak ti požičiam trebárs nasledujúce štyri roky, pokojne sa bez nich ten čas zaobídem (hej, to sa stalo aj kamoške,chudinka, bola z toho poriadne vystresovaná )
@eleon mne to nechýba. Ale vtedy mi to vážne vadilo (ja krava Ale ono to bude tým, že ako jedna z najmladších a vtedy ešte suverénne najnižšia som si pripadala ako totálne decko
@mielikki tá zátvorka presne vystihuje moje terajšie pocity tiež som bola vtedy deprimovaná, že všetky baby z triedy už majú a ja som dáka vadná, že nie.. okrem toho som bola pre istotu najvyššia, vychudnutá a naprosto plochá, čo mi moc nepomohlo Jáj, kebych ja vedela aké to bude, tak som šťastná jak blecha, že tak neskoro to príde..
@nenay ten popis sedel (v podstate aj sedí) aj na mňa, len ja som bola krpec (teda nie, že by som teraz nebola, ale tie skôr dospelé spolužiačky aj skôr prestali rásť, tak som ich ešte stihla aspoň trocha dobehnúť
Ob-čka, lebo kotexky sú pre mňa nepohodlné, hoci neviem ako je to možné a tampaxy a ich aplikátory sú pre mňa španielska dedina. Keď som ich prvýkrát skúšala použiť, to bolo zábavy na tom wecku Kurnik, to vyznelo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A nepoužívam. Ja som to totiž dosiaľ nedostala. A preto trpím permanentným PMS. :/
@nihili Myslím, že by som sa uskromnila
(Inak, nikdy by mi nenapadlo, že takéto veci budem niekedy rozpitvávať verejne
A nezdá sa ti, že pritom rozoberáme aj TVOJE veci verejne?
A prečo nie? Veď práve preto by som ho chcela, nie? Pre prípad, že môj aspoň o polovicu mladší druh by si našiel staršiu
je mi to...jedno. Nevidím nejaké markantné rozdiely medzi nimi.