ludia by si mali uvedomit v kolkych pripado znasilnenie zavisi od hluposti danej zeny (opita, hlupe deti, vlezie s cudzim chlapom na opustene miesto a potom si zrazu rozmysli,z e sa jej to nepaci atd...) menej je pripadov ze zena ide po ulici a vylezie na nu uchylak...ten prvy pripad by sa trestat nemal, nech radsej tie pipky dospeju
väzenie, hotovo ... je to síce ničenie dôstojnosti a hrdosti ľudskej bytosti, ale nič horšie ako pár rokov vo väzení by som za to nedal ... predsa len je to sexuálny akt, (možno teraz budem pôsobiť cynicky ale) ... prídite za ženou a dajte jej niekolko faciek, stiahnite jej nohavice a našlahajte jej po holej a nakričte na ňu že je nanič človek a zbytočná ľudská bytosť ... stane sa to a ja to zrovnám so znásilnením ... ( fyzický kontakt + psychická ujma) ... za to by mal človek dostať elektrické kreslo? ... nie ... mal by si odpykať zopár rokov v nehostinnom prostedí mimo spoločnosti, aby porozmýšlal nad tým čo urobil a ako sa má správať k ženám ... nič viac
@8
ludia by si mali uvedomit ze na okolnostiach nezalezi co sa tohto tyka
ked je niekto jebnuty a nevie kam uz strkat kokot nech si kupi nafukovaciu ancu
@8 Wtf? Z toho rovno vyplýva, že ak si človek čokoľvek v poslednej chvíli rozmyslí, tak sa nebude trestať keď ho násilím prinútime... A môže si za to ešte sám dpč...
doživotie...ale daval by sa im nejaky znak... vytetovany pásik na nohe zelený napr... a a pedofilom ružový... aby ostatný vedeli (kamoš odtal vravel že tí najfrustrovanejší si, eticky, vyberajú za vezeňské obete pedofilov a rapistov všeobecne...ale takym fakt brutalnym štýlom)
nomercy
ale poznam aj taky priklad že dievčiny vedeli robiť halo že boli znásilnené, ale len kvôli pozornosti... ale to na ženskej je vidno čo a jaqo.
treba si uvedomiť, že sú aj závažnejšie/horšie konania.. súhlasím s @melancholik -om, sedieť vo väzení je primeraný trest... ak by sa tu uplatnili tie najvyššie možné, ako by sa trestali napr. vraždy? rovnako?
Kastrácia nie. Sú známe aj prípady, kedy žena si vymyslela znásilnenie. V reále žena podvádzala manžela a ten na to prišiel a žena to premenila na znásilnenie. A chlapíka regulérne odsúdili. A to že to všetko bol výmysel sa ukázalo až po roku (alebo tak nejak) a chlapíka prepustili z vazenia.
Tak asi to chce menej permanentný trest koli takýmto prípadom. Len aký? Treba myslieť aj na takéto prípady. Je ich málo ale može kľudne nastať.
ale inak ako hovori momo presne tak nemalo by sa za znasilnenie povazovat to ked je zena ozrata a na druhy den si mysli ze ju znasilnil a podobne a inak co ja viem tak asi podla stavu tej znasilnenej alebo co lebo zas by som nedal niekomu 20 rokov za to ze znasilnil niekoho a ten niekto povedal ze hen ten ma znasilnil zavrite ho kokota velky trest by som dal asi len takemu co by znasilnil taku zenu ktora je s toho fakt v pici
keby malo byt podla mna , bolo by zaujimave keby o tom mohla rozhodnut obet, ze by mu mohla vybrat trest povedzme zo vsetkych v ankete... prekvapivo vela zien by dalo mucenie, zaujimave
Necítim sa v roli sudcu, a už vôbec nie, aby som určoval nejaké tresty. Sám som spravil veľa prešľapov v živote ale poučil som sa. Tak isto aj ten čo znásilnil, môže ľutovať svojích činov. Proste je tam mnoho faktorov, ktoré rozdeľujú znásilnenie od "znásilnenia".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
ludia by si mali uvedomit ze na okolnostiach nezalezi co sa tohto tyka
ked je niekto jebnuty a nevie kam uz strkat kokot nech si kupi nafukovaciu ancu
nomercy
ale poznam aj taky priklad že dievčiny vedeli robiť halo že boli znásilnené, ale len kvôli pozornosti... ale to na ženskej je vidno čo a jaqo.
@natty dlhodobé mučenie (predsa len, znásilnenie je zvyčajne jednorázovka), násilie páchané na deťoch, vraždy...
A podľa mňa finančná pokuta, vsak co, ...
Inak jebe už? Verejné ospravedlnenie..?
Tak asi to chce menej permanentný trest koli takýmto prípadom. Len aký? Treba myslieť aj na takéto prípady. Je ich málo ale može kľudne nastať.
prvá vec čo mi napadla
čo ja viem: staršie ženy by možno aj chceli ale tých čudákov je vraj málo