ahojte prosím vás nevie mi niekto poradiť niečo na akné..vyskúšala som už veľa krémov pletových vôd..viem že si tým ešte viac vysúšam pokožku kt. je už teraz suchá..ale ešte som nenašla prípravok kt. by bol na akné so suchou pokožkou..teraz som začala
ide jar len tak ma napadlo, pre tých čo sadia v skleníkoch a červíčky im idú všetko zožrať, zoberte vidly a napojte ich káblom na 220W .....môj dedo to tak robí....a úrodu máte zachránenú..................filip
vyskúšaj toto mydli, mne to veľmi pomohlo ale len herbal, lebo keď som potom skúsila také ružové, tak som mala celú červenú pleť... ale možno je to individuálne
Zynerit? to ti predpísala kožná však? ... ako Zynerit ti vysuší vyrážky, maš chvílku pokoj ale neskutočne vysuší aj pleť....mala som ho .... davaj si krém vhodny na tvoju pokožku a pri používaní Zyneritu aj viac kremu lebo ti to poriadne vysuší pleť
popoluska15 ..no ani ne..predpísala to mojmu bratovi a vravel že jemu to nepomáha..tak že to skúsim ja..no tak neviem...ale tak myslím že keď je niečo na vyrážky tak všetko iba vysúša...tak vôbec neviem čo mám skúšať
minimálne raz denne sa poriadne nakrémuj! nekúp si mastný krém, skôr niečo čo je určené na hydratáciu zmiešanej pleti - čiže aj suchá aj mastná. používala som snáď všetko, čo bolo na trhu, La Roche Posay Effaclar(odporúčam umývaciu emulziu- veľmi jemná k pokožke, ale veľmi účinná, proti lesku a nečistotám), Biodermu, Vichy, aj všetky dostupnejšie výrobky na akné...a relatívny pokoj mám až od doby, čo som si prestala pleť donekonečna vysúšať, kúpila som si hydratačný krém aqua sensation od Nivei a minimálne raz denne sa akné - neakné natriem....a čo sa vyrážok týka - kašli na antibakteriálne výrobky - rozhodia ti PH pleti, baktériu sú všade okolo nás, nie je prirodzené ich z pleti neustále odstraňovať - skús prírodu - 100% čajovníkový olej, a priamo na zapálené miesto! rýchlo zasuší, zahojí, síce niekomu smrdí, ale nedám naň dopustiť...
Mastičky, krémiky a podobné "sračky" čo mi predpisovala kožná, tak nič z toho nepomáhalo. Jedného dňa mi sesternica vyčistila tvár klasickými detskými nalvhčenými utierkami a ešte vyčistila vodičkou Garnier (modrou) plus použila Garnier PureActive roll on. Vtedy mi to pomohla, až som bola prekvapená. Pomáha mi to stále, no vždy musím mať približne mesiac medzi používaním, lebo inak mám pocit, že si pokožka "zvykne" a prestane to účinkovať :/. Ale inak podľa mňa pomáhajú aj "staré recepty" typu piť veľa bylinkových čajov bez cukru. Najlepší je harmančekový, pretože ukľudňuje pokožku pri podráždení. Mne to pomohlo . Ale keď nepoužívam Garnier (ako teraz, už asi dva mesiace) tak používam klasickú niveu na hydratáciu. Skús sama čo ti bude lepšie
Aknemycin masť fakt odporúčam... pred niekoľkými mesiacmi som začala brať tabletky na pleť od kožnej...a tie veľmi vysušujú kožná mi potom k tomu predpísala tento aknemycin a naozaj to moc pomáha pleť mám oveľa krajšiu, oveľa menej suchú a aj na dotyk jemnejšiu
Zynerit som mala aj ja, ale nepomohol mi. A myslím, že by si si ho nemala dávať, pretože ešte viac vysušuje. Skús ísť ku kožnej, ona ti najlepšie poradí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a ráno ešte pred make-upom si tiež daj krém na tvár....
preboha šak keď tú pleť stále sušíš musíš jej dať niečo na vyrovnanie
možno ti to pomôže
vyskúšaj toto mydli, mne to veľmi pomohlo ale len herbal, lebo keď som potom skúsila také ružové, tak som mala celú červenú pleť... ale možno je to individuálne