Poznáte niekto niečo naozaj účinné na akné? Na brade nemám, iba trochu vyššie od obočia, a sem-tam na lícach. Nie vždy je to klasické ´vytláčacie´ akné, na lícach mám vyrážky ktoré nie sú biele a po pár dňoch zmiznú. Aj tak ale prosím o rady čo vám pomohl
najúčinnejšia je zinková masť ale hlavne pravidelné čistenie pleťovou vodou a dva krát týždenne peeling a hlavne nechytaj si tvár špinavými rukami- tým zabezpečíš aby si nemala tolko pupákov.
Mne pomohlo, ked mi kožná kázala vymeniť kozmetiku z drogerky za kozmetiku z lekárne (Bioderma) + mi predpísala jednu antibiotickú masť a do dvoch týždňov som mala 90% zlepšenie.
Kúp si Bórovú vodu z lekárni, ja veľmi dobrá hlavne na mastnejšiu pleť, dosť vysušuje akné takže k tomu nejaký mastný krém ja používam krém z lekárni LIPOBASE pomáha to
@candy36 ja ich možm jebať , skušal som kadejake kremiky a pičoviny a zabralo mi najlepšie toto čo pišem. Obyčajne mydlo žiadne pičoviny na jemnú pokožku a mam v celku OK pleť... ( a hej este rakija 75% domaca...)
Možem jebať doktorov a dermatologičky. Doktorka ma antibiotikami dojebala v 15 tiež ...
Deraz som nebral lieky ani nepamatám ...
Taký názor mám na všetky tieto moderné pičoviny čo su len o peniazoch , už to ani citit nemožem.
Nevravím že každému to musí zaberať ale mňa o tých pičovinách nepresvedčíš...
Ale zrejme podla tvojho vyjadrenia je aj pre man to mydlo blbost, nevadí že MNE pomohlo ale dermatologičky hovoria že je to blbosť tak to musí byť blbosť aj pre mňa...
bohužiaľ v 15ke má pravdu, tie kozmetické blbosti či už od doktoriek alebo kozmetičiek sú len zavádzanie, chcú aby človek na to vyhodil čo najviac peňazí, jeden liek ti má vysušiť pleť, tým pádom aby na tebe ešte viac zarobili musíš si kúpiť niečo čím natrieš pleť, aby nebola taká suchá, čiže zas ďalší krém ... ja som mávala ako mladšia ekzémy po tvári aj po tele a tiež som skočila doktorkám aj kozmetičkám na také žvásty že taký krém treba a taký ... kopu peňazí minula, nepomáhalo nič... bolo to dokolečka len to, že vysušilo mi pleť, trebalo ju namastiť po namastení sa zas zhoršila potom zas vysušiť niečím...vykašľala som sa na to, teraz som len na obyčajnom mydle, odvtedy na tvári žiadne ekzémy nemám!a používam jedine podomácky urobenú ´´kozmetiku´´ cesnakovú vodu(síce to smrdí ale úžasne pomáha) alebo vytlačiť citrón a natrieť tiež, a umývam tvár každé ráno a každý večer a ako krém semtam natrieť orandžovou indulonou ..na tie lieky z drogerky alebo od doktorky by som už nikdy nenaletela...a dobré je si dať semtam bahennú masku, štípe to, ale tiež to úžasne lieči, tiež je to v podstate prírodné
Ja ti tu polhodinu vysvetlujem že premna je to dobré a že mi to zabralo(to znamená že už jebáky nemám nejaký ten rok a xich mám fajn) a ty povies že si dojebem xicht ????
Akné je opravdu hroznej neřád. Těžko se s ním bojuje a pokud je člověk holka, je to vážně zabiják. Občas bohužel doslova. Naštěstí je několik dobrých tipů, jak se s tím vyrovnat a dokázat s tím bojovat. Většinou to po troše snahy přejde. Ale co vy třeba na tohle? » cs.medixa.org/lecba/lecba-akn...
Na liečbu akné je asi najlepšia kyselina salicylová. Vygoogli KYSELINA SALICYLOVA ESHOP Ja som sa po vysadení HAK nevedela vyrážok zbaviť, ale kys.sal. mi konečne pomohla a tiež treba používať vhodné krémy, ktoré neupchávajú póry.
mne pekne vycistil plet zeolitovy il, pripravok sa vola zeoforce je to prirodny produkt a uziva sa vnutorne a aj ako maska na plet zaroven
maju ho na vitarian.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Sám/sama si blbosť...
mydlo na xicht=blbosť
Možem jebať doktorov a dermatologičky. Doktorka ma antibiotikami dojebala v 15 tiež ...
Deraz som nebral lieky ani nepamatám ...
Taký názor mám na všetky tieto moderné pičoviny čo su len o peniazoch , už to ani citit nemožem.
Nevravím že každému to musí zaberať ale mňa o tých pičovinách nepresvedčíš...
Ale zrejme podla tvojho vyjadrenia je aj pre man to mydlo blbost, nevadí že MNE pomohlo ale dermatologičky hovoria že je to blbosť tak to musí byť blbosť aj pre mňa...
...OK je to blbosť ahoj
Ja ti tu polhodinu vysvetlujem že premna je to dobré a že mi to zabralo(to znamená že už jebáky nemám nejaký ten rok a xich mám fajn) a ty povies že si dojebem xicht ????
ad absurdum ...
maju ho na vitarian.sk