Zdravím, moj problém sa týka pupakov(akné) že vždy jak vytlačím až ide krv a potom tam mam chrasty no ja si ich vždy vyškriabem a potom sa mi to dlho hojí čo mi pomôže na to ? Môžem použiť zubnu pastu lebo ona vysušuje že by mi tie chrastky vysušila a opa
Kamarátka mi odporučila Alpu a hodiť do nej klinčeky nechát to odstáť 2 dni a potom potriet už je to zarobené no lenže preto sa potrebujem tých chrastiek zbaviť lebo zajtra idem na chatu s kamaradmi tak nechcem vypadať hlúpo prosím poradte kalciovu mast mám doma zaberá ale chce to min. 2 dni kým sa stratia niečo na urýchlené hojenie ? Tá pasta mi teda nepomôže ?
abycajny aloe vera krem a natierat natierat natierat ty potrebujes hlavne vodu do pokozky nie ju vysusovat ! -.- jedna z chyb kt ludia robia proste kremovat kremovat kremovat nic viac ti nepomoze ziadne sproste drahe kremiky, ziadne babske rady
omgg ty si chujo, keď budeš takto pokračovať tak budeš mať pekné chrasty potom. Vytláčaj si len tie čo sú už uplne do očí bijúce ale aj tie si vytláčaj ked máš umytý xich a s čistými rukami a na také malé sa vyser, zbytočne si budeš do toho babrať. A alpu to je asi nejaká jeblá a ešte k tomu že je baba, na akné nepoužívaj žiadne alkoholové prípravky a už vôbec nie čistý alkohol -.- D raz za mesiac choj kozmetičke a máš
Nevytlačaj si to holými prstamiiii zanesieš si infekciu! Aspoň čistú vreckovku vezmi! Kozmetička mi vyslovene zakázala, aby som si to vytláčala... ja to robím len naozaj vo veľmi nutnej situácií. Inak je to ešte horšie ako predtým. Navyše, určite si to nevytlačíš tak dobre ako kozmetička a potom ti ostávajú jazvy. Už len bez toho, aby si si to škrabal !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a na chrasty a rany po nich!
to treba vyživiť nie úplne zdecimovať