Skús si zregenerovať telo s vyššie spomenutým žihľavovým čajom. A skvelý je aj peeling z medu a trochu kávy, klasickej. Alebo skús dermatológa, ten ti lepšie pomôže
@8 najlepšie je na akné upraviť stravu, neviem síce o účinnosti žihľavového čaju, ale viem, že pokiaľ sa človek zdravo stravuje nemal by mať s akné problémy
akne, vyrážky podľa starých mámk sa likvidujú obyčajnými kvasnicami do cesta.....v malom množstve sa to da vydržať papať ich raz za deň dva týždne........filip
mne nepomohlo NIČ postupne sa to stráca, ale pochybujem, že mojím pričinením proste žihľavového čaju som vypil hektolitre, kadejakých mastičiek, krémikov, vodičiek, kadečoho..to by sa dalo počítať na kilá..a proste nič.. ale tak troška mejkapu a je to ok
mne ani dorgeria, ani kozna, ani neviem aka ina doktorka (bolo ich dost, leboto bolo dost vazne :/ )...potom prisiel ten pravy na antikoncepciu a pol vyse pol roku som viac-menej ,,cista "
Ani neviem čo najlepšie ked všetko som ešte nemala ale dlhý čas som používala Avon ale potom to už nepomáhalo takže už také 2týždnne používam Garnier a je super.
mne pomohol iba ROACCUTANE.. mala som skinerin, duac gel, rôzne antibiotiká, potom zineryt ( ten je najhorší ) , aj tabletky azitrox..a jasne ze nejake sračky z drogerie som mala tie ešte horšie..cervena plet..a tak....
ahoj tak pre tuto temu som sa normalne regla... len vam chcem, ja mam problem z akne od 13r a to mam 20r vyskusala som znackovu kozmetiku zmenit stravu pitny rezim a fuu vsetko to co vy ale pomohlo mi jedine co doteraz pouzivam je : umyt tvar nasprejovat mineralnou vodou aven prekrojit citron a natriet celu tvar citronom nehat zaschnut troska to stipka... na akne iba na akne nanesiem aknelot neham zaschnut a nasledne natriem jemne celu tvar aven kremom je to mineralny krem denne pijem asi 3 pohare vody z citronom vyzmikanym a vazne mam krajsiu a krajsiu tvar ziadne flaky a akne je fuc smahom ruky....a este dnes som si vsimla rastie zihlava ta je skvela na precistenie krvy dolezite
Ahoj ako vedsina aj j asom mala problemy dlhe roky minula som nemale peniaze nic nepomohala ziadne tabletky kremy az ray som sa docitala že je dobre si sodou bicarbonou kazdy den umivat tvar a veru pomohlo davala som si sem tam aj citron na tie flaky co som mala na tvary pomohlo a pila som asi mesiac kazdy den zihlavovy cas toi neviem ci pomohlo ani nie a vcera som si kupila zarabanu pletovyu vodu v lekarny a parada už vydim zlepsenia moja plet je už top a nemusim sa aNI MAKEUPOVAT A TO SOM MALA AKNE ASI 5 ROKOU
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a ešte sa dá aj pekne uliať keď sa ide na dusík