Ja som bral roaccutane, je to presne to iste ako aknenormin len to vyraba ina firma, mal som aj hnisave vyrazky, uz si to moc nepametam ale myslim ze nejak vyrazne mi to zabralo az po nejakych styroch mesiacoch, prve dva mesiace nebolo ziadne zlepsenie...mozno ti to zmizne aj napr. mesiac po liecbe....aj vtedy to v tele posobi...je velmi mala pravdepodobnost ze ti to nezaberie, uz som 4 mesiace po vysadeni a urobi sa mi jedna vyrazka za 2 tyzdne a aj to nejaka mala, proste neporovnatelne oproti tomu co som mal vtedy
a plet sa supe celu dobu, mozno sa objavia aj ine priznaky musis to vydrzat oplati sa....ja som mal sice iba suche pery ale ani to nebolo nic prijemne ked to ma clovek pol roka
sory, ale "už" 2 týždne? ...fúha, ja som to brala asi 6 mesiacov...ale jasné- chápem ťa, máš z toho už nervy určite a chceš sa toho zbaviť čo najskôr ... ja som pokrok zaznamenala po nejakých 4 mesiacoch...mala som strááášne suché a popraskané pery...a boleli ma z toho kĺby ale zaručene ti to pomôže... od vtedy som na tvári nič nemala a to som mala to akné strašné... brrr...takže veľa trpezlivosti prajem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Robila ti krvne testy predtym?
Ta sucha koza bude asi pocas celej doby.
Ja som mal uplne suchu hubu a nos.
Ale bud rada ze ti nevypadali vlasy a nemas depky stale lepsie vedlajsie ucinky