Ako argumentovat, alebo ako povedat idiotovi ze je idiot?
Nejake rady ako spravne argumentovat s niekym s nizsim IQ? Poznate isto aj vy nejakych brutalne tvrdohlavych ludi, ako s nimi komunikovat? Je jedna osoba s ktorou som sa pohadala, a je takmer nemozne jej vysvetlit ze spravila nieco zle co by nasralo
kazdeho cloveka na svete. Ako sa da spravne argumentovat aby niekto pochopil ze to co spravil bolo zle a ze nema pravdu? Nejake triky rady na argumenty?
@hsjklaop Prave tak to je z jej strany .. jej argumenty su iba ofenzivne, hocico poviem, len utoci a utoci bez toho aby sa na sekundu zamyslela ze mozno spravila nieco zle
@helloxd tak ju odjeb.
Povedz nieco vystizne flegmatickym tonom.
Nemusis byt jak ona a utocit frekvenciou 8000 slov za minutu aale iba raz za cas nieco povedat hoci aj vulgarne. Musis jej ukazat ze ju mas v **** no zaroven ze ta absolutne nezaujima a za minutu zabudnes na jej existenciu.
Nemozes vystartovat prilis agresivne lebo zisti ze ti lezi v zaludku.
Zase nieco zacne tak sa na nu tak utocne no zaroven flegmaricky pozri a povedz nieco take ze : ale ty drz picu a radsej sa ........... musis doplnit nejaku jej slabinu ak ma zle vlasy zautoc tam chapes ako to myslim
@helloxd ahoj ja mam taku osobnu skusenost. V prvom rade by si mali zeny uvedomit ze problem je len v komunikacii ludia z nizsim IQ nie su sprosty len nie su zvyknuty lustit hadanky obycajne nevedia klamat, preto ze by sa vo vlastnych klamstvach zamotali. Ocakavaju ze kritiku im povie niekdo jasne kde kedy ako a coho sa dopustil a co ta nasralo. Staci byt len uprimny nic viac. Vymyslat vsetky mozne varianty ako mu povedat ze je idiot neriesi situaciu .
naucil som sa zit medzi ludmi o ktorych si myslim ze maju nizsiu inteligenciu sposobom ze respektujem to aki su a ako myslia, prisposobujem teda riesenie dpolocnych veci takej sablone ktora vytvara kompromis nam obom, pripadne velmi zalezi na situacii ci mi vibec stoji za to argumentovat, pretoZe stava sa mivelmi casto ze s takym clovekom nesuhlasim ale svoj nazor nevyjadrim, iba mu dam na vedomie ze jeho pohlad chapem a snazim sa situaciu vyriesit inak (je strasne dolezite aj o co ide) .... inak ale sa v tychto kruhochludi nepohybujem zamerne, je pre mna hrozne depresivne a demotivujuce konverzovat a riesit nieco s clovekom pri ktoromnemam pocit ze sme na rovnakej "vlne" ...
trvalo mi dlhsie kym som si uvedomil ze dolezitejsie ako presadenie pravdy pre inymi je vytvorit a udrzat medzi ludmi prijemne a harmonicke emocie
proste argumentujem a argumentujem, a ked mu to nedojde a bude vkuse len utočne odpovedat, tak napišem že ved nech robi ako chce a bloknem si ho koho zaujimaju kecy debilov, ktori nedokažu objektivne mysliet. Nikdy nepochopi, a aj ked by pochopil tak by pokracoval v tom istom len aby ponizoval okolie a ostatnych okolo seba , aby ich urazal a bol nieco viac. Proste debilovi nevysvetlíš. Povedz mu to raz a ak ma dosť rozumu tak na to pride a pripadne neskôr ti povie že si mal pravdu. Ak je sprosty a namysleny chuj tak to iste alebo aj horšie blbosti spravy aj o tyžden a dalši tyžden a bude sa hrat na velkeho cava
Ja to robím väčšinou tak, že mu napíšem list/správu, v ktorej má úplne všetko od začiatku po koniec, takú odpoveď, že by som už asi nič nedoplnila, proste tam má vysvetlené dopodrobna, prečo nemá pravdu bez toho, aby som pol slova povedala na neho... proste mu to logicky zhrniem tak, aby k tomu ani nemal už čo povedať. A ak sa o to pokúsi, poviem mu, že v liste má všetko, odmietam to viac riešiť, nech si ho prečíta znova...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Neni to znizenie na jeho uroven.
Inak to bude vyzerat ze ty si ten idiot co na jeho argumenty nema co povedat
Povedz nieco vystizne flegmatickym tonom.
Nemusis byt jak ona a utocit frekvenciou 8000 slov za minutu aale iba raz za cas nieco povedat hoci aj vulgarne. Musis jej ukazat ze ju mas v **** no zaroven ze ta absolutne nezaujima a za minutu zabudnes na jej existenciu.
Nemozes vystartovat prilis agresivne lebo zisti ze ti lezi v zaludku.
Zase nieco zacne tak sa na nu tak utocne no zaroven flegmaricky pozri a povedz nieco take ze : ale ty drz picu a radsej sa ........... musis doplnit nejaku jej slabinu ak ma zle vlasy zautoc tam chapes ako to myslim
trvalo mi dlhsie kym som si uvedomil ze dolezitejsie ako presadenie pravdy pre inymi je vytvorit a udrzat medzi ludmi prijemne a harmonicke emocie