Neviem ani celkom ako sa popísať vo všeobecnosti, lebo veľmi záleží od toho v akej som nálade.
1. Mávam dni, kedy som extrémne nervná a pičujem na všetko naokolo a nenávidím všetkých naokolo. Vtedy neni dobré mi nič hovoriť ani mi oponovať, lebo ma ide roztrhnúť od jedu a vyzerám vtedy asi dosť nepríčetne. Rada v tejto nálade hovorím o všetkých krivdách a kvetnato a otravne ich opisujem a ešte viac ma nasere ak to nikto nechce počúvať.
2. Mávam dni, kedy som lenivé hovno neschopné urobiť niečo zmysluplné a naradšej by som len ležala. Vtedy som veľmi tichá a nekomunikujem a najviac mi v takéto dni vadí rozhodovanie, hlavne medzi dvomi možnosťami, úplne akékoľvek. Aj že aký čaj si dám. Neni som schopná vtedy proste premýšľať.
3, Keď mám good mood som veľmi prispôsobivá, rada kecám o všetkom možnom aj nemožnom, na každého sa usmievam a pomáham mu. Skoro každý problém vtedy viem hodiť za hlavu a zvládnuť ho úplne s prehľadom. Veľa vtipkujem, smejem sa. O všetko sa zaujímam a rada sa učím a niečo robím vtedy.
A by som povedala, že tieto tri moje nálady a teda od toho súvisiacie moje reakcie 1,2,3 sú v pomere na percentá 15:30:55
Netusim. Su dni kedy viem kto som, co chcem a co si myslim a inokedy su dni, ze netusim vobec nic a iba hadam jak detektiv, ci je to takto alebo onako.
s mojou osobnosťou som spokojný .. charakterizoval by som sa asi neutrálne , snažím sa zostávať v takom pomyselnom strede .. som rezervovaný, umiernený a tri krát si vždy všetko premyslím kým niečo urobím .. cim dôležitejšie to premna je, tým dlhšie nad tým uvažujem z dôvodu aby som urobil krok ktorý potom nebudem ľutovať .. nervózny a emocionálne negatívny som iba pri veciach ktoré boli dopredu dohodnuté inak ale zrazu sa otočili o 360 stupňov bez vysvetlenia a iného logického argumentu .. inak som aj dosť zábavný ale počul som od ľudí aj také veci že som nudný , tak to je tým že mám špecificky zmysel pre humor a pokial maju ľudia okolo mňa o niečo iný štýl tak miesto prispôsobovania sa tomu radsej svoj humor nerozvíjam vo veciach ktoré mám rad sa nerád prispôsobujem menej príjemným alebo menej zábavným veciam .. a som hrozný pôžitkár a milujem bohémsky spôsob žitia a ešte viac ma uspokojuje keď to mám skym zdieľať ... no a skôr ma zaujímajú veci pod povrchom ako tie povrchnejšie .. to sa potom odzrkadľuje na rôznych úrovniach v mojom živote a vzťahoch .. vela ľudí aj nerozumie tomu prečo uvažujem ako uvažujem a prečo ma určite veci nezaujímajú a naopak iné zaujímajú a prečo mám také zvyky ake mám a podobne .. a ono je to v poriadku že tomu nerozumejú uspokojuje ma aj fakt že do mňa príliš vidieť nie je , aj keď to vyzera tak že je (rad tento pocit v ľuďoch vzbudzujem pretože ich ten pocit že do mňa vidia uspokojuje) .. no a som napríklad ešte pacifista, večný filozof, milovník sexu a chutného jedla a dobrých vín je to hrozne všeobecná otazka a natlačiť do nej všetko o mne nieje ľahké
V skratke little silly fuck with big dreams crazy hard work ethics a osobnostou jak iron man cca. Snad vsetci videli co je zac tak ja som to iste pri rozhovore s rovnakymi poruchami.
Tak u mňa to je na knihu ale v skratke:som velká extrovertka aj keď občas zozačiatku trošku tichšia a neistá,ale neskôr to vymizne a som šialená rada sa rozprávam o všetkom možnom,taktiež som tvorivá osoba a foťák je súčasť mňa ...som vcelku mierumilovná,ale odtial potial...tiež mám svoje hranice...rada spoznávam ludí,ale nákupné centrá a podobné srandičky zrovna nevyhladávam..vlastne ja som samý protiklad.. ..rada sa rozhodujem spontánne...ak niekto k niekomu sa správa zle a nezaslúži si to,mám tendenciu sa ho zastať...toto je len niakých 5% mojej osobnosti...
Som emočne labilná, temperamentná no lenivá zároveň, úprimná, odvážna (občas až príliš yolo), vyberavá, žiarlivá, záhadná, nikdy ma celú neprečítaš, ak si ťa aspoň trochu obľúbim, nevyjeb so mnou, lebo budem dni a noci premýšľať nad dokonalou pomstou..inak viem byť aj srdečná a oddaná
Vraj tajomná introvertná flegmatička, ale z môjho uhla pohľadu som dievča ako každé iné so snami a túžbami, aj keď s realistickým pohľadom na svet. Citlivá, nekonfliktná, dobrosrdečná a chápavá. Rozhodná, rozumná a spravodlivá. Úprimná, no môj názor sa snažím podať čo najcitlivejšie a vždy beriem ohľad na druhých. Mnohí mi vravia, že ľudí viem podržať, rozveseliť a že som iniciátorom dlhých nočných konverzácií. A na záver priznávam, že niekedy som aj lenivá a mám tak trochu problém dôverovať ľuďom.
nieco ako @3
a potom este nerozhodna, skepticka, negativna, mam nihilisticke myslienky casto a rada pochybujem o vsetkom, cynicka a sarkasticka. ale inak som super
Nedavno sme mali v praci taketo hodnotenia, a bola som teda milo prekvapena ale vpodstate aj nie, pretoze svoju povahu celkom poznam. Napr. ked sa v praci nonstop neusmievam jak slniecko na hnoji, kazdy sa ma pyta, co je so mnou, co sa stalo jak keby som nemohla mat normalnu naladu niekedy... Inak som dost sialena, robim picoviny, rada zabavam a rozosmievam ludi .
Vpodstate mam tri tvare, prva je ked robim chujoviny, zabavam, usmievam sa, snazim sa chapat, pomahat bez ohladu na to, co ten dany clovek urobil a co ma za problem, neodsudzujem, nikdy. No mam vzdy v rukave zalozne plany, vzdy sa viem vymotat z kazdej sracky, neviem vobec dobre klamat. Ked sa snazim klamat, tak sa rozosmejem skor, nez dokoncim vetu. Alebo ked uz chcem klamat naozaj, tak som ticho a nechcem sa o tej situacii vobec bavit, takze vpodstate neklamem, len sa zdrziavam hlasovania. A som velmi velmi citovo zalozeny clovek.
Potom je tu druha strana ked sa naseriem, co sa nestava casto lebo mna len tak hocico nenaserie, musi to byt ozaj zle. Tak som hnusna mrcha. Egoisticka. Dokazem tak ponizit cloveka ako nikto. Velmi ublizit. Povedat mu pravdu rovno do ksichtu. Rozjebat vsetko okolo seba a popripade fyzicky ublizit. Ale to uz dlho viem udrzat na uzde a skor ublizim svojim spravanim a slovami... moj problem je, ze viem presne kam trafit aby som cloveka znicila.
A potom su chvile v ktore idem na autopilota a zahlbavam sa do seba. Nereagujem na vonkajsi svet. Ani by som nepovedala ze vela premyslam, skor vypnem a necham vsetko plynut a precitit to...
Takze normalne som zlaticko, ktore netreba nasierat a ktore obcas potrebuje vypnut od vsetkeho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
1. Mávam dni, kedy som extrémne nervná a pičujem na všetko naokolo a nenávidím všetkých naokolo. Vtedy neni dobré mi nič hovoriť ani mi oponovať, lebo ma ide roztrhnúť od jedu a vyzerám vtedy asi dosť nepríčetne. Rada v tejto nálade hovorím o všetkých krivdách a kvetnato a otravne ich opisujem a ešte viac ma nasere ak to nikto nechce počúvať.
2. Mávam dni, kedy som lenivé hovno neschopné urobiť niečo zmysluplné a naradšej by som len ležala. Vtedy som veľmi tichá a nekomunikujem a najviac mi v takéto dni vadí rozhodovanie, hlavne medzi dvomi možnosťami, úplne akékoľvek. Aj že aký čaj si dám. Neni som schopná vtedy proste premýšľať.
3, Keď mám good mood som veľmi prispôsobivá, rada kecám o všetkom možnom aj nemožnom, na každého sa usmievam a pomáham mu. Skoro každý problém vtedy viem hodiť za hlavu a zvládnuť ho úplne s prehľadom. Veľa vtipkujem, smejem sa. O všetko sa zaujímam a rada sa učím a niečo robím vtedy.
A by som povedala, že tieto tri moje nálady a teda od toho súvisiacie moje reakcie 1,2,3 sú v pomere na percentá 15:30:55
Väčšinou sa javím extrovertne ale sem-tam mám aj take introvertné chvíľky keď mám ísť medzi nových ľudí a pod..
a potom este nerozhodna, skepticka, negativna, mam nihilisticke myslienky casto a rada pochybujem o vsetkom, cynicka a sarkasticka. ale inak som super
a chcela by som to zmenit, ale to bohuzial nejde
Ja som veru ta najzlatsia..najkrasia..najlepsia osoba na Birdzi.
Vpodstate mam tri tvare, prva je ked robim chujoviny, zabavam, usmievam sa, snazim sa chapat, pomahat bez ohladu na to, co ten dany clovek urobil a co ma za problem, neodsudzujem, nikdy. No mam vzdy v rukave zalozne plany, vzdy sa viem vymotat z kazdej sracky, neviem vobec dobre klamat. Ked sa snazim klamat, tak sa rozosmejem skor, nez dokoncim vetu. Alebo ked uz chcem klamat naozaj, tak som ticho a nechcem sa o tej situacii vobec bavit, takze vpodstate neklamem, len sa zdrziavam hlasovania. A som velmi velmi citovo zalozeny clovek.
Potom je tu druha strana ked sa naseriem, co sa nestava casto lebo mna len tak hocico nenaserie, musi to byt ozaj zle. Tak som hnusna mrcha. Egoisticka. Dokazem tak ponizit cloveka ako nikto. Velmi ublizit. Povedat mu pravdu rovno do ksichtu. Rozjebat vsetko okolo seba a popripade fyzicky ublizit. Ale to uz dlho viem udrzat na uzde a skor ublizim svojim spravanim a slovami... moj problem je, ze viem presne kam trafit aby som cloveka znicila.
A potom su chvile v ktore idem na autopilota a zahlbavam sa do seba. Nereagujem na vonkajsi svet. Ani by som nepovedala ze vela premyslam, skor vypnem a necham vsetko plynut a precitit to...
Takze normalne som zlaticko, ktore netreba nasierat a ktore obcas potrebuje vypnut od vsetkeho