Ako by si sa cítil/a kebyže sa ti dostane do rúk počítačový program z roku 22007 alebo chcel by si vedieť aká je budúcnosť?
akurat som instalovala jeden program, ked sa ma kamos opytal aky, omylom som namiesto 2007 napisala 22007. a tak vznikla debata, ze ci by som chcela vediet aka je buducnost.
haha aj keby som dostal ten program na nejakom urcitom zdroji media ktore je momentalne nepoznane a nic ho nedokaze precitat tak by som donho tak mohol maximalne fukat a buducnost by som vidiet nechcel bleee radsej zit spokojny v nevedomosti ako vediet ze nas cakaju sracky
súhlasím s @R4do -m .... ten program by nerozchodil a kebyže je na nejakej diskete, alebo ja neviem na čom sa budú môcť dáta, programy a hudba v tej dobe prenášať, tak by to ani nemal kde dotyčný do pc strčiť
to bude desattisicrocia po zahube setkeho zivote na zemi...keby aj ne tak si myslim ze programy by uz neexistovali v tej dobe ale skor nieco dômyselnejsie
kukal by som ze wtf, pretoze sa da predpokladat, ze dany program by bol napisany (a nasledne aj skompilovany) pre nejaku architekturu, ktora sa vyvinie odhadom za 19993 rokov... Uz vidite ako to rozbehavam na i686 xD
vedel by som čo sa stane a ako sa dostať k moci.. a kebyže nie, tak by som aspoň vedel, ako si zachrániť holú riť ale tak byť vládcom sveta by sa mi páčilo.. by som si nechal vyrobiť taký fajný temný trón.. ach, bolo by to ppči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
budúcnosť - len krátky čas dopredu a len odpovede na otázky, na ktoré sa spýtam.
ale vazne: keby to bolo z roku 22006 tak seriem na to, ale 22007? tak to uz by bola sila !