okolo 70-80 rokov myslim...aj ked staroby sa velmi dozit nechcem...takej tej ktora by ma velmi obmedzovala...dajme tomu teda ze 55-65 az 70 bude lepsie mozno ...
a sposob no...chcel by som sa rozlucit so vsetkymi ludmi ktorych mam rad a nasledne zomriet v naruci milovanej osoby...myslim si ze to by bola ta najkrajsia smrt
predavkovanie narkotikami. pri niektorych konkretnych narkotikach (neviem akych, no mam este 50-60 rokov na to, aby som to zistil ) je vraj cloveku tak dobre, ze smrt prehliadne. v podstate je to moj plan. nijak zvlast ma nelaka umierat v bolestiach vyvolanych finalnym stadiom boh vie akych stareckych chorob. ked bude cas odist, tak si k tomu dopomozem sam.
najlepšie nejak komicky, vytrieť sa na rivinke na bicykli a zlomiť si väz, opytý sa chytiť vysokého napätia, spraviť na zamrznutom jazere na korčuliach trojitú otočku a oreoadnúť sa pod ľad, byť usmažený jedným jediným bleskom za slnečného dňa, nechtiac sa nechať prejsť vlastným zle zaparkovaným autom, potknúť sa pri cirkulárke, a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a sposob no...chcel by som sa rozlucit so vsetkymi ludmi ktorych mam rad a nasledne zomriet v naruci milovanej osoby...myslim si ze to by bola ta najkrajsia smrt