Dobrym sposobom ako tomu predist by mohli byt intelektualne zaujmove aktivity mozno sachovy kruzok , dramaticky ... v prvom stupni na zakladnej skole sa tieto veci vcelku osvedcuju.
Urcite by som od zaciatku robil vsetko preto aby som dieta podporoval v rozvijani fantazie.... a dufal , ze ho podnietim k nejakej vlastnej cinnosti..
Citaval im pekne rozpravky prve roky zivota a snazil by som sa aby vyrastali v slusnom prostredi.
Ale keby som jedneho dna nasiel toto......nuz stalo sa. Chyba by bola vo mne lebo som niekde pochybil a tymto smerom by som hladal aj riesenie.
Sila, toto začína byť už v dnešnej dobe "normálne", ale len pre tie deti, a pritom je to úplne choré, však stačí sa pozrieť ako sa rozprávajú 9, 10 ročné deti a aké veci riešia. Myslia si, že sú cool, keď sa tak krásne vyjadrujú. Ale tiež si myslím, že je to aj o výchove, o trávení času s deťmi a o pravidlách, ktoré majú doma, však musia byť nejaké hranice.
No ty kks...a ešte povie že má len 9....ja neviem čo by som robila... asi by som sa snažila viac venovať tomu dieťatu ako predtým... Chcela by som vedieť kde som spravila chybu keď sa toto s tým dieťaťom stalo... strašné...
keby sa aspon naucili ten text, ale oni len toto vyjebana zlatokopka vedia.... skoda ze nevedia ani o com ta pesnicka je no.... Rytmus ma zly vplyv na deti moje deti, ak nejake budem mat, budu dret na ranci pri konoch, kopat zemiaky, bicyklovat sa, chodit po svete, ale na nete sediet nebudu, tak do 15tich....
ja by som sa asi poriadne pobavila a potom dala decku dlhy monolog ze to nema robit a samozrejme treba tie deti aj strazit ... obmedzit cas straveny za pocitacom, hlavne za internetom ....
myslime optimisticky : sú to trapní češi čiže nie je čo riešiť.. a neviem hlavne by som také deti ešte nepúšťala na net.. a bolo by mi jedno že ostatní chodia na net a oni nie... proste by som ich tam pustila až neskôr šak aj my sme vedeli bez toho prežiť do 12 rokov tak prečo by oni nemohli..
preboha....až mi zle došlo..už sa ani nečudujem, že naša slovenčinárka sa neustále rozčuluje že tie decká nevedia pravopis..tu je vyyvetlenie...bodaj by ho aj vedeli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
žeby odpojila net? ja neviem ...
Ale to preto, že mám v práci bloknutý Youtube, tak nevidím, čo je to za video
kam tento svet speje?
od roku 98 tieto deti idú dolu vodou... :/
dufam no
inac som zvedavy, co by na toto povedal ten cech, co sa minule stazoval, ze slovaci sa cechom pchaju do riti
Urcite by som od zaciatku robil vsetko preto aby som dieta podporoval v rozvijani fantazie.... a dufal , ze ho podnietim k nejakej vlastnej cinnosti..
Citaval im pekne rozpravky prve roky zivota a snazil by som sa aby vyrastali v slusnom prostredi.
Ale keby som jedneho dna nasiel toto......nuz stalo sa. Chyba by bola vo mne lebo som niekde pochybil a tymto smerom by som hladal aj riesenie.
Neviem čo by ste povedali keby vaša dcéra natočia toto: » vimeo.com/20286090...
a potom @4
A keď si to len predstavím,tak by malo pekný problém
A pustila by som jej to v devätnástich a vyškierala sa jej do kchistu A pravidelne by som ju tým týrala
ako to všerajšie video čo našťala do vane,tak tej dcery by som asi už vzdal,lebo v takom veku,tam rodičia museli spraviť chybu.