Je to úplne jedno či je niekto gay, bisexuál. . .stále je to ten istý človek a samozrejme kamarát. . . nič proti nim a určite by som s ním nijako neskončila. . .horšie by to bolo keby som zistila, že vlastný otec alebo mama sa časom stali prihriaty Jak minule prípad v súdnej sieni...,,fájne"
keby to bol kamos,tak by sme ostali stale kamarati,ale necitil by som sa sam v jeho pritomnosti dobre a uz urcite by som s nim nesiel do spolocnej sprchy(v posilke) co by mi predtym nerobilo problem..pokial by dievca bola lesba v pohode proti lesbickam nic aspon by som sa s nou mohol bavit o babach a bolo by to tak trochu vzrusujuce
No pokial som ju mala rada dokedy som to nevedela...budem ju mat rada aj nadalej...pretoze kedze by to bola moja najlepsia kamoska...mala by som ju rada taku aka je...bez rozdielov na to ci je lezba alebo nie
preco by som mala skoncit priatelstvo?? s danym clovekom by som sa nepriatelila koli jeho orientacii a ked si mysli ze by bol stastny/stastna s osobou rovnakeho pohlavia tak je to jeho sukromna vec...urcite by som ho podporovala v jeho presvedceni a stala pri nom pri moznych blbych reciach inych ludi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Síce som normálne bojovník za práva gerontofilov...