Stalo sa to. A preto tak žijem.
No nie je to jednoduchšie ako bolo pred tým. To asi preto, že tie ťažkosti majú svoj význam... a preto žijem šťastný život.
@georg21 Určite nie si uplne taký aký chces byť...
Keby som sa mal ja zajtra prebudiť a byť taký aký chcem byť, co sa týka správania, výzoru, morálnych hodnot, vsetkého, zmenilo by sa uplne vsetko, aj ked som so sebou spokojný, proste tá predstava že aký chces byť taký budes ťa vždy zláka aj ked más vsetko...
výzor sa nejak veľmi nedá meniť, na tom ostatnom sa dá pracovať a to pracovanie má svoj význam. To by bolo o ničom, byť zrazu spokojný so sebou, tá cesta je potrebná aby som veci pochopil...
zobudil by som sa proste vedľa ženy a decka v malom domčoku a síce by sme nemali prachov po kkt ale by sme boli najšťastnejší a nič by nám nechýbalo jednoduchý a šťastný život
som taký aký som, a iný už nechcem byť nikdy...že som chorý, je tam toho, ak to bude vôľa Božia, zajtra tu už nemusím byť...som v jeho rukách a preto sa radujem z toho čo ma tam hore čaká....
ináč, aj cesta okolo sveta ma v oktobri čaká aj na tu sa teším ...
však to bol aj taký film ten chalan keď si prečítal svoje denníky z detstva tak sa tam vrátil a mhol zmeniť koniec situácie a tk zmenil svoj terajší život nakonec ich spálil
vedľa mňa by ležal môj chlap, vstala by som, pozrela z okna nášho domu a mala by som výhľad na nejaké kopce a lesy, išla by som do kuchyne navariť čaj a pripraviť raňajky, za chvíľu by došli aj manžel a naše deti, spoločne by sme sa najedli, odviezli by sme deti do škôlky, školy a šli do práce - našej prekladateľskej firmy tak nejako
neviem ale jednoznačne by som sa po prebudení cítil nehorázne šťastne, človek asi naozaj žiada o to čo nemá ale tak asi by som nechal všetko namieste (bože neverím že to hovorím...)
len prosto byť šťastný, mať priateľov, rodinu, zážitky, mentálne vzrastať.. a tak.
Mal by som v nejakej azijskej metropole (Hong Kong, Singapur, Taipei, Seoul atd) vlastnu cajovnu, krasnu azijsku priatelku, nejaky bytik a to by mi asi aj stacilo.
Prebúdzať sa vedľa osoby, bez ktorej nebudem vedieť existovať.
Mať vôkol seba ľudí, ktorí ma majú radi. Mať prácu, ktorá mi vynáša milióny a k tomu ma aj baví.
Mať šatník s najlepšími kúskami.
Rodičov, čo budú žiť večnosť. A môjho psíka.
ale asi fajn by bolo prebudit sa vedla niekoho koho lubim, dat si super ranajky a tesit sa do prace ktoru tiez lubim a v praci sa tesit na podvecer/vecer, lebo by to fungovalo tak ze by som vzdy mala nejaky program, ktory by ma tesil, obohatil, naplnal...
pre mna by bol proste idealny zivot ten, kedy by som mala pocit ze "nie je dostatok casu na svete prezit vsetko to krasne co mozem prezit"....skoda ze aspon zatial to tak nie je.
hm,akoze moj zivot sa mi veeelmi velmi paci,potom co som nasla lasku perfektnu a splnila som si dalsi sen,t.j. koncert v klube s kapelou,ale kebyze mam moznost poziadat si o par veci,tak by to boli peniaze,a nie aby som mohla mat obrovsky drahy luxusny dom,aby som sa mohla niekde len tak vyvalovat na plazi a nic nerobit,ale aby som si mohla splnit sen a stat sa slavnou spevackou,aby som nieco kupila rodine,co by im spravilo radost,aby som mohla cestovat,vela vela cestovat,pretoze to je podla mna najlepsie vyuzitie penazi a este by som chcela byvat spolocne s frajerom,v stresnom byte v parizi,viete v takej peknej francuzskej budove,s terasou a tak inak kludne vsetko moze ostat,ja svoj zivot lubim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
No nie je to jednoduchšie ako bolo pred tým. To asi preto, že tie ťažkosti majú svoj význam... a preto žijem šťastný život.
Keby som sa mal ja zajtra prebudiť a byť taký aký chcem byť, co sa týka správania, výzoru, morálnych hodnot, vsetkého, zmenilo by sa uplne vsetko, aj ked som so sebou spokojný, proste tá predstava že aký chces byť taký budes ťa vždy zláka aj ked más vsetko...
ináč, aj cesta okolo sveta ma v oktobri čaká aj na tu sa teším ...
@nats
heh stojí 8 tisíc loďou
ok dosť povrchné ale však nechcem nič extra
ja len dufam, ze si najdem daco viac
len prosto byť šťastný, mať priateľov, rodinu, zážitky, mentálne vzrastať.. a tak.
Byť spokojný, byť produktívnejší ...
nechcel by som byť vykorisťovaný, no chcel by som zarábať tak, aby som si mohol šetriť na drahšie veci
Mať vôkol seba ľudí, ktorí ma majú radi. Mať prácu, ktorá mi vynáša milióny a k tomu ma aj baví.
Mať šatník s najlepšími kúskami.
Rodičov, čo budú žiť večnosť. A môjho psíka.
ale asi fajn by bolo prebudit sa vedla niekoho koho lubim, dat si super ranajky a tesit sa do prace ktoru tiez lubim a v praci sa tesit na podvecer/vecer, lebo by to fungovalo tak ze by som vzdy mala nejaky program, ktory by ma tesil, obohatil, naplnal...
pre mna by bol proste idealny zivot ten, kedy by som mala pocit ze "nie je dostatok casu na svete prezit vsetko to krasne co mozem prezit"....skoda ze aspon zatial to tak nie je.