ale nie, iba ak by si to moja baba rozdavala s babou, a popredu podotíkam POPREDU by ma k tomu prizvala, tak by som asi nebol moc proti... ale chalan nikdy! to by bol v tom momente koniec, bez sceny bez jedineho slova...
najskôr by som asi neverila tomu čo vidím..stála by som a pozerala sa na to aky je debil..no a potom by som si doma riadne poplakala a zanadavala az do ochripnutia...no a potom by som s tym clovekom uz nikdy v zivote neprehovorila
buď by som sa uzavrel do seba a nikdy by som nevyšiel z domu, alebo by sa zo mňa stal sociopat... jedno z toho určite... ale radšej nechcem zistiť ktoré!
prišla by som za nimi a sladkým hláskom "frajerovi" povedala: bračeek, a to je už ďalšia? veď včera som ti prenechávala moju izbu, aby si mohol byť s Jankou v súkromí.. toto nie je od teba veľmi pekné...
zistil by som ci typek vedel, ze niekoho ma, ked hej -> laket na tvar, ked nie, pohoda...a take dievcata ja nevyhladavam, ked je so mnou dievca musi si ma vazit a musi uz mat nejaky rozum v hlave...o take pipky ktore podvadzaju nemam zaujem. A asi by som len prerusil kontakt.
Fuuha...By som asi na to zirala 5 minut ci sa mi to len nesniva ..Asi by som nanho zakricala menom a potom cakala na reakciu...alebo rovno utiekla domo, vyplakat a nadavat poriadne.. ..Ignorovala jeho "snazenie sa a tie reci ze UZ NIKDY TO NESPRAVIM" pretoze flirtovanie, ..to je len otazka casu kedy bude nevera..a to je proste uz u mna koniec vo vztahu..asi by som si neodpustila keby som ho neuvidela a potom ho nadalej akoze stale milovala a on by spaval s kazdou druhou za mojim chrbtom..Nikdy !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale hlavne nikdy neprejavovat slabu stranku!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale nie, iba ak by si to moja baba rozdavala s babou, a popredu podotíkam POPREDU by ma k tomu prizvala, tak by som asi nebol moc proti... ale chalan nikdy! to by bol v tom momente koniec, bez sceny bez jedineho slova...
proste koniec viac by ma nevidel a bodka
1. Išla by som preč
2. Vyfasoval by aj on aj ona.
( podla toho akú by som mala náladu,či viac sklamanú, alebo viac nahnevanú )
už som by som vyfasoval
.... a čo keď chytanie zadku myslím kamarátsky
Ak by on niečo proti tomu mal tak by som ho dobil ako psa.