Ako by ste zareagovali, keby vaša osoba niekoho inšpiruje?
Predstavte si, že máte kamaráta alebo kamarátku, ktorá rada píše príbehy. Možno by sa jej raz podarilo vydať knihu alebo film/seriál, kde by jej hlavná postava bola inšpirovaná vami. Napríklad, že by mala vaše meno alebo vlastnosti prípadne by zobrazovala
kamoška sa mi už párkrát "vyhrážala", že o mne napíše knihu...našťastie nemá literárne vlohy a inak...neviem...možno podľa toho, čo by to boli za informácie...predsa len s niektorými vecami sa človek kamarátovi zverí dôverne a nie preto, aby o ňom knihu napísal i keď popravde ja som sa už tohto "prehrešku dopustila bol to taký reálnofantastický príbeh ( oficiálne nikdy nevydaný, publikovaný maximálne v okruhu najbližších) a odozva dotyčnej hlavnej hrdinky naň bola veľmi dobrá
ja som byvali narkoman...je dolezite ako to podas...ak to podas ludom tak ze im to bude na zamyslenie a povedzme tak trochu na prevenciu tak je to ok...pis co chces aj zle skusenosti su skusenosti a ak mozu pomoct som rad...
ak vytiahnes nejake divoke veci co boli...urobis komediu alebo nejaky slahnuty krimipribeh tak by som nebol rad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ak vytiahnes nejake divoke veci co boli...urobis komediu alebo nejaky slahnuty krimipribeh tak by som nebol rad