Ako by vyzeral svet, keby na FB chodili notifikacie o tom, ze niekto si vas odobral z priatelov a na instagrame notifikacie o to
Ako by vyzeral svet, keby na FB chodili notifikacie o tom, ze niekto si vas odobral z priatelov a na instagrame notifikacie o tom, ze niekto vas prestal sledovat?
mne by to napríklad vôbec nevadilo, 100 ľudí má 100 chutí, nie každého môže baviť to čo na soc. siete pridávam zase naopak, tiež by som si najradšej niektorých kamošov vyhodila z IG lebo tam nič dobré a zaujímavé nedávajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Potom si povyhadzujem tých ľudí, ktorí si vyhodili mňa. Lebo vidím, že sa nechcú kamošiť
Just kidding. Neviem, neriešim. Aj tak tam nechodím denne, kto sa chce kontaktovať si cestu nájde aj mimo FB
a okamžite by som si to hodil, lebo by som inak skončil v pakárni...
co horsie sa moze stat ako keby si ma niekto odobral z frendov
a teda sa mi nestalo že by ma niekto blízky len tak unfriendol väčšinou sú to ľudia s ktorými som nikdy ani v ozajstnom kontakte nebol takže why not?