ak si to myslela tak, že si niečo pobabrala, tak je jedinou možnosťou svoju chybu si uvedomiť, patrične sa ospravedlniť a snažiť sa to už nerobiť...( jednoducho si to vysvetliť...
a ak to bolo myslené tak, že ho chceš zviesť, tak sa ma nepýtaj
a ak úplne inak, tak daj vedieť som naozaj zvedavá, čo to znamená
ľudia, to si robíte srandu,že nepoznáte ten výraz? "na koni" ste akoby nadradená...resp.priateľ vás viac miluje, viac vám odpustí...viete, že si môžete viac dovoliť...a aj tak vás nenechá..niečo v tom zmysle, že sa vždy priplazí...1.sa ospravedlní a tak....
fuuu, naozaj nepoznám ten výraz, lebo som nikdy nepotrebovala byť "na koni" vo vzťahu...funkčnom vzťahu, ktorý má napĺňať obe osoby
veď prečo by som to robila?
keby som chcela niečo, čo sa ku mne stále priplazí, bude na mňa závislé a bude ma žužlať, keď budem chcieť, kúpim si psa -.-" a nebudem sa tak správať k osobe, ktorú milujem a ktorú si vážim a je mi roveň -.-"
Nechápem čo tým chcel autor fóra povedať jediný akým si to dokážem vysvetliť alebo vyriešiť tvoju situáciu je ten čo napísal @trdelniiiq alebo teda ja osobne iného koňa vo vzťahu nepoznám
A preco chces byt vo vztahu nadradena? Preco mas chut vlastnit svojho partnera namiesto toho aby si ho skutocne milovala ? Co je to za vztah ked chces aby ta partner viac miloval, bud ta miluje, alebo nie a ziadne viac ani menej neexistuje.
Na koni budeš tak, že budeš úžasná. Ak nie si úžasná (čo asi nie si, keď chceš vedieť, ako sa dostaneš "na koňa"), tak ti už ostáva len nájsť si nejakého zúfalca, pri tých je žena vždy "na koni"...
to čo je za výraz .... aa to čo je za vzťah ... mi nepríde, že ho máš veľmi rada :/ ... či čo súperite o to kto je nadradenejší nechápem fakt čo ti to prinesie ?? :/ ...
lebo je veľmi zaujímavé, že aj napriek mojím názorom a správaniu mám frajera vyše 5 a pol roka a iní chalani po mne slintajú.. ženy..musíte byť mrchy..
Nájsť si najväčšieho masochistu na svete, ktorý bude ochotný akceptovať tvoje žiarlivé scény a nechá po sebe šľapať, ak si zamanieš. To je recept pre teba.
Ak si s tým mužom 5 rokov a "na koňa" ťa nepustil, tak už asi ani nepustí. Nie každý je typ, čo sa nechá ovládať týmto spôsobom.
Btw. nepoznám ťa. Takže ťa nesúdim a je mi to statočne jedno. Ale len z čítania tvojich fór by som ťa ako chlap fakt nemala rada. Ani keby si vyzerala ako Jessica Alba a v posteli bola Sashou Green, aj tak by som s tebou nevydržala. Sorry.
každý ma odsudzuje..ale pozrite sa na svoje vzťahy...ja ho mám viac,ako 5 a pol roka..a čo vy??mesiac,či nebodaj rok???ako to,že JA...s mojími názormi ho mám tak dlho? a verte,že na tom koňovi som.. len to chcem udržať...
Well, moji rodičia sú spolu temer 30 rokov a keby to nebolo nelegálne, proste by sa zabili. To je skvelý úspech, teda
Nemyslím si, že dĺžka vzťahu ukazuje jeho úspešnosť, ukazuje to len to, že si si našla niekoho, kto ťa je schopný tolerovať (A podľa komentov môžeš vidieť, že toho by nebolo schopných veľa ľudí)
Takého človeka by si si mala skôr vážiť, než sa ho snažiť ovládať. That's all.
Ja mám vzťah temer 4 roky aj bez takých názorov a ak by bol môj partner taký, ako sa opisuješ ty, nevydržala by som s ním ani týždeň.
Vzťahy nie sú predsa pretek, kto v nich vydrží dlhšie... iní ľudia nemajú potrebu písať do fór, aby mali šťastný a spokojný vzťah, tak si nemyslím, že tvojich 5 a pol roka ktorými sa ohadzuješ neznamená absolútne nič
Čo na tom záleží, ako dlho? Je totálne jedno, či týždeň alebo osemnásť a pol roka...ak by som sa správala ako niekto, kto potrebuje všetkých ovládať a byť včelou kráľovnou svojho morálne mrte hodnotného sveta, aj frajera by som musela mať adekvátne jebnutého.
Tým nechcem povedať, že ty alebo tvoj frajer ste jebnutí, veď keď mu to vyhovuje, možno ste sa našli.
@nika146 hrúza,mám kamaráta čo sa minimalne asi 10 krat rozisiel s priateľkou a potom sa hned dali do kopy ...ale ma to dosť zmiatlo lebo som stratil prehľad ,kto je a chce byt na koni ale nakoniec sa rozisli a nw ako dlho im to vydrzi az uz nw kto je kde?
@37 5 a pol roka, tak to je výkon a to je čistého času alebo si aj dávate prestávky na jedlo, spánok a vylučovanie ? inak takého čo toľko vydrží by si si mala udržať, akokoľvek úžasný som, po 5 rokoch by som asi potreboval lekársku prehliadka a pravdepodobne nejaký druh dlahy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
voila
ale naozaj, nechapem vyrazu "byt na koni".....asi som nevzdelana, co uz
kto umí, ten umí. hihi
treba zabezpečiť:
- priateľa/partnera
-koňa
Vezmeš priateľa von, povieš mu že sa ideš voziť na koni. Prídeš ku koňovi , vysadneš a si na koňa a si vo vzťahu NA KONI !
Nemáš začo
ak si to myslela tak, že si niečo pobabrala, tak je jedinou možnosťou svoju chybu si uvedomiť, patrične sa ospravedlniť a snažiť sa to už nerobiť...( jednoducho si to vysvetliť...
a ak to bolo myslené tak, že ho chceš zviesť, tak sa ma nepýtaj
a ak úplne inak, tak daj vedieť som naozaj zvedavá, čo to znamená
fuuu, naozaj nepoznám ten výraz, lebo som nikdy nepotrebovala byť "na koni" vo vzťahu...funkčnom vzťahu, ktorý má napĺňať obe osoby
veď prečo by som to robila?
keby som chcela niečo, čo sa ku mne stále priplazí, bude na mňa závislé a bude ma žužlať, keď budem chcieť, kúpim si psa -.-" a nebudem sa tak správať k osobe, ktorú milujem a ktorú si vážim a je mi roveň -.-"
to niekto chce takýto vzťah?
Ty nechceš frajera, ty chceš podpapučníka domáceho. Fakt skús najprv vyrásť.
Ale hej, každé takéto fórum mi masturbuje ego, že som vlastne celkom dobrá frajerka
Ak si s tým mužom 5 rokov a "na koňa" ťa nepustil, tak už asi ani nepustí. Nie každý je typ, čo sa nechá ovládať týmto spôsobom.
Btw. nepoznám ťa. Takže ťa nesúdim a je mi to statočne jedno. Ale len z čítania tvojich fór by som ťa ako chlap fakt nemala rada. Ani keby si vyzerala ako Jessica Alba a v posteli bola Sashou Green, aj tak by som s tebou nevydržala. Sorry.
Nemyslím si, že dĺžka vzťahu ukazuje jeho úspešnosť, ukazuje to len to, že si si našla niekoho, kto ťa je schopný tolerovať (A podľa komentov môžeš vidieť, že toho by nebolo schopných veľa ľudí)
Takého človeka by si si mala skôr vážiť, než sa ho snažiť ovládať. That's all.
Ja mám vzťah temer 4 roky aj bez takých názorov a ak by bol môj partner taký, ako sa opisuješ ty, nevydržala by som s ním ani týždeň.
Vzťahy nie sú predsa pretek, kto v nich vydrží dlhšie... iní ľudia nemajú potrebu písať do fór, aby mali šťastný a spokojný vzťah, tak si nemyslím, že tvojich 5 a pol roka ktorými sa ohadzuješ neznamená absolútne nič
Čo na tom záleží, ako dlho? Je totálne jedno, či týždeň alebo osemnásť a pol roka...ak by som sa správala ako niekto, kto potrebuje všetkých ovládať a byť včelou kráľovnou svojho morálne mrte hodnotného sveta, aj frajera by som musela mať adekvátne jebnutého.
Tým nechcem povedať, že ty alebo tvoj frajer ste jebnutí, veď keď mu to vyhovuje, možno ste sa našli.
Ale ked už, tak si neodpustím malý komentár: vzťah je o 2 ľuďoch a vzájomnej láske nie o tvojom egu