Keďže mame telesnú online čomu sa tesim lebo fakt veľmi nepravidelne cvicim... To je také ze bud 1/2 za týždeň alebo vôbec a a keď je teraz ta telesná je to aj fajn...plus budem sa snažiť asi viac cvičit aj doma asi najlepšie tak trikrát do týždňa...hádam mi to vydrží cvičiť pravidelne
@1 častejšie aj intenzívnejšie, striedala som jumping, beh, jogu, plávanie, posilňovanie, spinning, vzdušnú akrobaciu a tyč a po covide som zlenivela a ledva sa dokopem doma k joge
Pondelok - silový tréning (činky)
Utorok - ľahká jazda do 2 hod
Streda - intervaly
Štvrtok - dlhšia jazda
Piatok - jazda v Tempe
Sobota - dlhšia vytrvalostná jazda (ale zatiaľ kvôli počasiu max 4 hodiny, je mi zima ešte )
Nedeľa - podľa chuti (aspoň 2 hodiny sa snažím)
Ale teda neviem, či sa dá tak tvrdiť, že viac cvičenia ako pred covidom, lebo pred covidom som chodil do práce na bicykli alebo aspoň počas dňa, keď som šiel do mesta a podobne, som bežne robil 10 000+ krokov. Alebo teda posilka.
Také teraz neexistuje buď cielene mám pohyb alebo som celý deň na stoličke bez akéhokoľvek pohybu. A to je teda ten hlavný rozdiel, že všetci sme podľa mňa mali pred covidom viac takého latentného pohybu a teraz si namýšlame "och ako som sa vďaka pandémii odhodlal pravidelne cvičiť a aký som super"
Iba raz alebo párkrát do týždňa, ak sa mi podarí, a to si tiež dám len kliky.. No a potom bicykel, ten je už častejší a aj cvičím každý deň anglinu cez apku, ale to je iné cvičenie - cvičenie mozgu.
4x beh (z toho jeden intervalovy)
2x bike
3x silovy trening
Silovy doma je uplna hroza a nuda, jedine po com tuzim je aby konecne otvorili fitka a prestahovala som sa tam!! a teda ked otvoria budem pridavat 2x plavanie a uberiem jeden beh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Keď nemám test, radšej nepokúšam a cvičím doma
Utorok - ľahká jazda do 2 hod
Streda - intervaly
Štvrtok - dlhšia jazda
Piatok - jazda v Tempe
Sobota - dlhšia vytrvalostná jazda (ale zatiaľ kvôli počasiu max 4 hodiny, je mi zima ešte )
Nedeľa - podľa chuti (aspoň 2 hodiny sa snažím)
Také teraz neexistuje buď cielene mám pohyb alebo som celý deň na stoličke bez akéhokoľvek pohybu. A to je teda ten hlavný rozdiel, že všetci sme podľa mňa mali pred covidom viac takého latentného pohybu a teraz si namýšlame "och ako som sa vďaka pandémii odhodlal pravidelne cvičiť a aký som super"
a neviem to úplne porovnať, predtým som cvičila iné veci, ale v počte hodín to bolo asi podobné? ale asi teraz o niečo menej
utorok stvrtok-beh
2x bike
3x silovy trening
Silovy doma je uplna hroza a nuda, jedine po com tuzim je aby konecne otvorili fitka a prestahovala som sa tam!! a teda ked otvoria budem pridavat 2x plavanie a uberiem jeden beh
no ja konecne zacinam poriadne cvicit, ak sa rychla chodza nerata tak len 3x do tyzdna idem do fitka co mame v pivnici